Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

15. juni 2021 10:05

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 15. juni 2021

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Standset i færdselskontrol – fik fire klip på to minutter

Østjyllands Politi foretog mandag eftermiddag og aften en færdselskontrol i det vestlige Aarhus, og i alt 15 personer blev sigtet under indsatsen. 

I forbindelse med et bryllup i området kørte en mindre kortege af biler gennem krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej, og da et par af bilisterne kørte over for rødt, blev de standset og sigtet og kan nu se frem til en bøde og et klip i kørekortet. En tredje bilist kørte over for rødt i et andet kryds

En 32-årig mand fik hele fire klip i kørekortet på bare to minutter, da han på Ringvejen kørte for tæt på de forankørende, overhalede højre om to gange og kørte med 95 km/t i en 70 km/t-zone. Klippene medførte en betinget frakendelse af kørekortet. 

Den samlede indsats endte med følgende resultat: 

6 x hastighed (5 til klip)
2 x hastighed tættere bebygget område (klip)
1 x hastighed motorvej
3 x rødt lys (klip)
2 x ulovlige overhalinger (klip)
1 x tæt kørsel (klip)
1 x mobiltelefon. (klip)
2 x andre sager

**

 

Røg joint i parken

Et par betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje var mandag kl. 10.35 på gående patrulje i Mølleparken i Aarhus, da de så en 30-årig mand sidde og ryge en joint på en bænk. 

Ved siden af ham sad en 42-årig mand, og begge blev visiteret, da betjentene kom hen til dem. Den 30-årige havde ud over jointen i sin hånd også en klump hash i lommen. Samme lommeindhold havde den 42-årige mand, og begge blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 10.50 skete der et færdselsuheld på Rugvænget ved Hessel Station i Grenaa. En 57-årig mandlig bilist fik formentligt en form for ildebefindende eller lignende under kørslen, hvorefter han kørte ind i en betonstander ved letbanestationen. Der skete kun mindre skade ved selve påkørslen. Den 57-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet. 

Mandag kl. 11.00 blev en 30-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Bøsbrovej i Randers SV. 

Mandag kl. 11.39 skete der et færdselsuheld i krydset Nørregade/Sjællandsgade i Aarhus C. En 64-årig mandlig bilist svingede til venstre ad Nørregade og ramte ind i en 71-årig mandlig cyklist, der væltede ned på asfalten. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, og da et pust i alkometeret indikerede, at hans promille var for høj til at køre bil, blev han anholdt og sigtet for spritkørsel. En blodprøve skal nu fastslå, hvad hans promille var. 

Mandag kl. 12.30 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Galten ved Hadsten. En 56-årig kvindelig bilist mistede kontrollen over sin bil, kørte af vejen og ind gennem hegnet til en hønsegård. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Patruljen, der kom stedet, fik mistanke om, at kvinden var påvirket af alkohol, og da alkometertesten viste en promille over det tilladte, blev hun anholdt og sigtet for spritkørsel. Hun fik derefter foretaget en blodprøve for at fastslå promillen. 

Mandag kl. 13.15 blev en 54-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Mariendalsvej i Randers SV. 

Mandag kl. 13.31 skete der et færdselsuheld på Kløvervangen i Thorsager ved Rønde. En 77-årig mandlig bilist ramte ind i en 18-årig mand, som kom kørende på el-løbehjul. Den 18-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Mandag kl. 16.05 skete der et færdselsuheld i krydset Paludan-Müllers Vej/Ekkodalen i Aarhus V. En bilist kørte op bag i en bil ført af en 24-årig kvinde, som blev skubbet op i en bil med en 61-årig kvinde bag rattet. Efterfølgende kørte bilisten, der havde forårsaget uheldet, fra stedet uden at give sig til kende. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Silkeborgvej i Brabrand begået mandag d. 14/6 kl. 6.16
På Amtsvejen i Gassum ved Spentrup begået mellem torsdag d. 10/6 kl. 17.00 og mandag d. 14/6 kl. 6.30
På Nyvej i Gassum ved Spentrup begået mellem fredag d. 11/6 kl. 12.00 og lørdag d. 12/6 kl. 12.00
På Højvænget i Odder begået mellem mandag d. 14/6 kl. 6.00 og tirsdag d. 15/6 kl. 6.00


Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.