Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

16. juni 2020 10:13

Døgnrapport fra Østjyllands Politi tirsdag den 16. juni 2020


Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Mand anholdt for at blotte sig for pige

En 15-årig pige blev mandag kl. 11.05 udsat for en ubehagelig oplevelse, da hun kom gående på en sti ved Banevej i Mårslet. Foran pigen gik en mand, der pludseligt standsede op ved nogle buske og trak ned i bukserne, som om han skulle tisse. Da pigen var ved at gå forbi ham, fløjtede manden højlydt, og da hun kiggede derhen, stod han og onanerede. 

Pigen skyndte sig at løbe fra stedet og fik fat i sin mor, som kontaktede politiet. En patrulje fik kort efter øje på en 30-årig mand ved Mårslet letbanestation, som passede på pigens signalement. Han ville i første omgang ikke fortælle, hvad han lavede på stedet, men erkendte senere, at han havde blottet sig for pigen. 

Den 30-årige blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. 

**

Aggressiv mand anholdt i Aarhus

En 52-årig mand blev natten til tirsdag kl. 00.14 anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden, efter han opført sig aggressivt foran en patrulje fra Østjyllands Politi. En borger havde ringet efter politiet, da han havde set to mænd i håndgemæng på Guldsmedegade i Aarhus C. 

Da betjentene kom frem, løb en mand fra stedet, men den 52-årige blev tilbage. Han var beruset og råbte og gestikulerede voldsomt af betjentene, da de steg ud af bilen. Han blev flere gange bedt om at standse sin aggressive fremtoning, og da han fortsatte sin truende adfærd, mens han gik tættere på patruljen, blev han anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

22-årig kvinde så blotter på sti 

En 22-årig kvinde anmeldte mandag kl 10.10, at en mand netop havde blottet sig for hende på Brabrandstien ved Åbrinkvej i Aarhus C. Kvinden forklarede, at hun under en løbetur på stien fik øje på en mand, der kom cyklende mod hende. 

Pludseligt hev manden ned i sine bukser, så kvinden kunne se hans penis. Herefter cyklede han videre fra stedet. 

Kvinden har givet følgende signalement af manden: 

Mellemøstlig af udseende
Ca. 25-35 år
Kort, sort hår
Iført grå hættetrøje
Cyklede på en sort damecykel

Har du oplysninger om manden, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114. 

**

 

Ruder knust hos virksomheder i Randers

En eller flere ukendte gerningsmænd var natten til tirsdag på spil på Engelsholmvej i Randers SV, hvor tre forskellige virksomheder fik ruder knust. 

Det var en vagt, der reagerede på en alarm, der gik kl. 3.31. Da han kom frem, så han, at nogen havde knust ruder i tre bygninger på vejen. En patrulje kørte efterfølgende til stedet for at sikre spor. 

I én af virksomhederne var der tegn på, at gerningsmændene havde været inde på stedet og gennemrode et kontor, men der er endnu ikke noget overblik over, om der er blevet stjålet noget. 

**

Ukrudtsbrænder startede brand hos nabo

Politi og brandvæsen blev mandag kl. 10.51 kaldt til en brand på en privat adresse i Hjortshøj, hvor et træhegn og et brændeskur stod i flammer. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der ikke nåede at sprede sig til villaen ved siden af. 

Det viste sig, at det var en uheldig 61-årig mand, der havde forårsaget branden, da han med en ukrudtsbrænder var i færd med at fjerne ukrudt op af hegnet mellem sin egen og naboens grund. 
En flamme fik fat i hegnet, og så bredte ilden sig derfra til naboens skur. 

Den 61-årige blev efterfølgende sigtet efter beredskabsloven for uforsvarlig omgang med ild. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 8.14 skete der et færdselsuheld i krydset Ringvejen/Kærvej i Grenaa. En 54-årig mandlig bilist var i færd med at svinge til venstre ad Kærvej, da han blev ramt bagfra af en bil ført af en 18-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.

Mandag kl. 14.45 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Lystrupvej i Risskov. En 43-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 23-årig mand, som blev skubbet op i en bil med en 39-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Mandag kl. 15.13 skete der et færdselsuheld i krydset Havnegade/Udbyhøjvej i Randers C. En 70-årig mandlig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 53-årig mand, som kom cyklende ligeud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Mandag kl. 15.24 skete der et færdselsuheld på Hørretvej i Mårslet. En 12-årig pige cyklede ind på en cykelsti lige ud foran en 58-årig mand, som kom cyklende ligeud. Den 58-årige forsøgte at bremse, men de to cykler stødte sammen og begge parter væltede ned på asfalten. Begge pådrog sig formentligt mindre hjernerystelser, og den 58-årige blev kørt til behandling på skadestuen, da han havde ondt i sin skulder. 

Mandag kl. 17.52 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Tilst.   

Mandag kl. 19.24 skete der et færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Henrik Hertz Vej i Åbyhøj. En 70-årig mandlig cyklist stødte sammen med en bil ført af en 33-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Parterne var ikke helt enige om, hvordan uheldet var sket.  

** 

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Solbakken i Pindstrup begået mellem fredag d. 12/6 kl. 14.00 og mandag d. 15/6 kl. 7.00

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere døgnrapporter

18. april 2021

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Politi søndag den 18. april 2021

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

17. april 2021

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Poltii lørdag den 17. april 2021

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelse i Østjyllands politikreds

16. april 2021

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. april 2021

Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.