Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

22. juli 2021 11:14

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. juli 2021

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 10.00 en 27-årig mand fra Aarhus i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for dokumentfalsk ved at have fremstillet adskillige falske coronapas til sig selv og til andre. 

Af hensyn til den videre efterforskning anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt. 

**

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 11.30

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 11.30 en 19-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for et røveri begået mod en 37-årig mand den 16. juli på Jægergårdsgade i Aarhus. 

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen om røveriet tirsdag, og den 19-årige blev anholdt onsdag. 

Da politiet formoder, at der var flere gerningsmænd til røveriet, anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved grundlovsforhøret. 


**

Sigtet for hærværk – anholdt med hash i munden

En medarbejder på en tank på Østerbrogade i Grenaa ringede onsdag kl. 22.56 til politiet, da en påvirket mand i bar overkrop var meget aggressiv, slog på vinduerne og opførte sig truende over for andre kunder. 

Da en patrulje kom til stedet, var manden gået, men flere vidner fortalte, at manden havde haft et støtteben til en cykel i hånden, og med det havde han ridset en bil, der holdt ved tanken. 

Kort efter fandt betjentene frem til en 32-årig mand, som gik rundt på Stationsplads tæt på tanken. Her skyndte han sig at smide en joint fra sig, da han så politiet. Det blev dog opdaget, og den 32-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, ligesom han blev sigtet for hærværk og for at forstyrre den offentlige orden. 

Under visitationen af manden opdagede betjentene, at han gemte en klump hash i munden. Den blev ligesom jointen beslaglagt. 

**

 

Anmeldelse: Blev overfaldet og røvet

En 33-årig mand kontaktede onsdag kl. 21.00 politiet og fortalte, at han en halv time forinden var blevet udsat for røveri på en sti ved Fabersvej i Randers C. Den 33-årige forklarede, at han var gået forbi tre unge mænd, som havde spurgt, han gav en smøg. 

Efter den 33-årige havde givet en cigaret, gik han videre fra stedet, men de tre unge mænd fulgte efter, og ifølge den 33-årige overfaldt de ham pludseligt med slag og spark. Herefter tog de den 33-åriges bæltetaske, der indeholdt en del kontanter. 

Den 33-årige havde fået nogle sår i ansigtet, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere og skal blandt andet se på, om der er overvågning i nærheden, som kan bruges. 

**

 

Betjente og narkohund fandt frem til gemt narko

Østjyllands Politi ransagede onsdag ved middagstid en lejlighed og kælderrum på en adresse i Aarhus N på grund af mistanke om, at der var gemt stoffer på stedet. 

Mistanken viste sig at holde stik, da betjentene, blandt andet ved hjælp af en narkohund, fandt flere salgsposer med skunk, hash og kokain. 

Der blev ud over stofferne også beslaglagt nogle tusinde kroner i kontanter. 

Tre mænd på 22, 23 og 24 år blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 
Den 23-årige blev desuden sigtet for falsk anklage, da han til at starte med opgav en andens navn og cpr-nummer. 

**

Tog peberspray med i retten og råbte af politiet

En 53-årig mand blev onsdag kl. 15.04 anholdt, efter han var mødt til en sag i fogedretten i Aarhus.

Den 53-årige blev rutinemæssigt visiteret og scannet, og da vagten fandt en peberspray i hans lomme og tog den fra ham, blev han opfarende og aggressiv. 

Vagten tilkaldte politiet, og da patruljen kom frem, sigtede de den 53-årige for overtrædelse af våbenloven. Den sigtelse blev han så utilfreds med, at han råbte skældsord efter den ene betjent, og han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 12.30 blev en 61-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nørregade i Thorsager. 

Onsdag kl. 14.18 skete der et færdselsuheld på Horsensvej i Ørting ved Odder. En 32-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 46-årig kvinde, som netop var holdt ind til siden. Ved sammenstødet blev den 46-åriges bil skubbet ind gennem et hegn ved siden af vejen. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 21.28 blev en 16-årig dreng standset af en patrulje, da han kørte rundt i en bil på Rosenhøj Allé i Viby. Han blev sigtet for at køre uden førerret, og hans forældre og de sociale myndigheder blev underrettet. 

Natten til torsdag kl. 1.11 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hadsundvej i Gjerlev. En 21-årig passager erkendte ejerskabet af en mindre mængde hash, som blev fundet i bilen, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Ankersgade i Aarhus C begået mellem tirsdag d. 13/7 kl. 15.00 og søndag d. 18/7 kl. 15.00
På Asavænget i Randers NV begået mellem tirsdag d. 13/7 kl. 12.00 og onsdag d. 21/7 kl. 12.00
På Kanehaven i Risskov begået mellem søndag d. 18/7 kl. 11.00 og onsdag d. 21/7 kl. 14.30
På Kanehaven i Risskov begået mellem tirsdag d. 20/7 kl. 17.30 og onsdag d. 21/7 kl. 15.00
På Borresøvej i Risskov begået mellem tirsdag d. 20/7 kl. 17.00 og onsdag d. 21/7 kl. 16.20
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere døgnrapporter

26. september 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 26. september 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

25. september 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 25. september 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politkreds

24. september 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. september 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands Politikreds.

Forslag