Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

24. november 2022 11:33

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. november 2022


Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Grundlovsforhør ved retten i Aarhus kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 11.00 en 49-årig kvinde i grundlovsforhør ved retten i Aarhus. Hun sigtes for butikstyveri ved at have stjålet makeup-artikler til en værdi af nogle hundrede kroner i en butik på Ryesgade i Aarhus C samt at have stjålet nogle handsker i en butik i Søndergade i Aarhus. 

En vagt tilbageholdt onsdag kl. 11.57 kvinden i butikken på Ryesgade og kontaktede politiet, der kort efter kom frem. 

Kvinden har en række verserende sager omhandlende butikstyveri, og hun fremstilles i alt for 19 tilfælde af tyveri. 

**

 

Anmeldelse om uro på Åbyhøj Torv

Onsdag kl. 20.30 kørte flere patruljer til Åbyhøj Torv i den vestlige del af Aarhus efter en anmeldelse om uro mellem to grupper af mænd, der efterfølgende var kørt fra stedet i høj fart. 

Ifølge vidner på stedet havde der været et kortvarigt slagsmål på stedet mellem nogle unge mænd, hvoraf nogle enkelte havde været bevæbnet med stikvåben. 

Da politiet kom frem, var gerningsmændene væk, men der blev foretaget undersøgelser på stedet og afhøring af vidner. 

Kort efter fik Østjyllands Politi oplysninger om, at en 27-årig mand var på skadestuen med et stiksår i benet. Den 27-årige var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade, og han ønskede at ikke at medvirke til sagens opklaring. 

Østjyllands Politi efterforsker nu episoden nærmere for at klarlægge hændelsesforløbet og finde frem til de involverede parter. 

**

 

Sigtet for at stjæle bil fra familiemedlem

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 12.40 en anmeldelse om, at en 20-årig mand havde været truende over for sin familie på en adresse i Aarhus V, hvorefter han havde stjålet et familiemedlems bil og kørt derfra. 

En patrulje fik kort efter øje på den stjålne bil på Frydenlunds Allé, hvor de fik bragt den til standsning. Bag rattet sad den 20-årige mand, der blev anholdt og sigtet for tyveri. 

Da han ikke har kørekort og virkede påvirket, blev han også sigtet for kørsel uden førerret og kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. 


**

 

Butikstyv havde kniv på sig

En 31-årig mand forsøgte onsdag eftermiddag at stjæle et tv fra et supermarked på Dytmærsken i Randers, men det endte med, at han blev anholdt og sigtet. 

Østjyllands Politi fik kl. 15.20 anmeldelsen om tyveriet fra en vagt, der havde tilbageholdt den 31-årige, da han havde set ham gå ud af butikken uden at betale for fjernsynet. 

En patrulje kørte til stedet, hvor de overtog den 31-årige, der ud over butikstyveriet også blev sigtet for overtrædelse af knivloven, da han havde en kniv på sig. 

**

Indbrud på restaurant og café i Aarhus

Østjyllands Politi fik tidligt torsdag morgen anmeldelser om to indbrud i hhv. en restaurant og en café i Aarhus C. 

Klokken 4.04 kom der en anmeldelse om, at der kort forinden havde været ubudne gæster på en restaurant på Skt. Clemens Torv, hvor gerningsmanden havde knust en rude og rodet rundt med kasseapparatet. Det er endnu uvist, om der blev stjålet noget fra stedet. 

Klokken 5.40 kom der så en anmeldelse om, at nogen var brudt i en café på Jægergårdsgade, hvor gerningsmanden havde skaffet sig adgang via en knust rude. Der var umiddelbart stjålet nogle kontanter fra caféen. 

Der var flere patruljer i området, men ingen blev anholdt til sagen. Der blev sikret spor på gerningsstederne, og Østjyllands Politi efterforsker nu indbruddene nærmere. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 21.49 blev en 19-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Sintrupvej i Brabrand. Da han havde en mindre mængde skunk og hash på sig, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Onsdag kl. 14.31 skete der et færdselsuheld på en p-plads på Amtsvejen i Spentrup. En 85-årig kvinde kom gående på p-pladsen, da hun blev ramt af en lastbil ført af en 43-årig mand. Kvinden blev efterfølgende indlagt med alvorlige skader, men hun er umiddelbart uden for livsfare. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Strandvejen i Aarhus C begået onsdag d. 23/11 kl. 8.30
På Reginehøjvej i Aarhus N begået onsdag d. 23/11 kl. 19.21
På Højskolevej i Hasle begået onsdag d. 23/11 mellem kl. 18.30 og kl. 19.25
På Mølletoften i Randers SV begået onsdag d. 23/11 mellem kl. 12.00 og kl. 20.00
På Møllegangen i Risskov begået onsdag d. 23/11 mellem kl. 19.00 og kl. 20.08
På Stubvangen i Randers NV begået onsdag d. 23/11 mellem kl. 18.00 og kl. 20.35
På Haslegårdsvej i Aarhus V begået onsdag d. 23/11 kl. 20.30

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

10. december 2023

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Politi d. 10. december 2023

Uddrag af døgnets hændelser

9. december 2023

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Politi d. 9. december 2023

Uddrag af døgnets begivenheder fra Østjyllands Politi.

8. december 2023

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 8. december 2023

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.