Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

28. september 2023 10:52

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 28. september 2023

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

Sigtet for cykeltyveri – havde indbrudsværktøj med sig

En patrulje fra Østjyllands Politi fik natten til torsdag kl. 03.01 mistanke til to mænd, der cyklede rundt på el-ladcykler på Tretommervej i Risskov, og betjentene besluttede derfor at standse de to cyklister. 

De forsøgte begge at stikke af, og det lykkedes for den ene, mens den anden, en 46-årig mand blev indhentet. I cyklen lå der både koben og vinkelsliber, og i hans lommer havde han en lommelygte, handsker og en halsedisse. Derudover viste det sig, at elcyklen var stjålet fra en adresse i Aarhus C. 

Den 46-årige blev derfor anholdt og sigtet for forsøg på indbrud et ukendt sted og for tyveriet af cyklen. 

Den cykel, som den anden mand, havde kørt på, fandt patruljen lidt efter efterladt i området. Den var stjålet fra samme adresse som den anden cykel, og begge cykler kommer nu tilbage til rette ejermænd. 

 

**

 

Ung mand anholdt for vold i nattelivet

Østjyllands Politi rykkede onsdag kl. 22.59 ud til en anmeldelse om en voldsepisode på en beværtning på Åboulevarden i Aarhus C. Her havde dørmændene tilbageholdt en 19-årig mand, som skulle have slået en anden 19-årig mand i ansigtet inde på stedet efter nogle uoverensstemmelser. 

Da politiet kom frem, anholdt de den formodede gerningsmand, som blev sigtet for vold. Den forurettede var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. 

Sagen efterforskes nu nærmere. 

 

**

 

Begik røveri i kiosk

En medarbejder i en kiosk på en tankstation på Ormslevvej i Viby anmeldte onsdag kl. 23.30, at han var blevet udsat for røveri. 
En maskeret mand havde henvendt sig i butikken og havde truet med en hånd i lommen, som om han havde et våben. Han fik udleveret nogle cigaretter og nogle kontanter, inden han stak af fra stedet. 

En patrulje var kort efter på stedet for at sikre spor og videoovervågning, og der blev søgt efter gerningsmanden, som dog ikke var at finde i området. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere.

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 17.16 skete der et færdselsuheld på Østergårdsvej i Ask ved Malling, da en 61-årig mand mistede kontrollen over sin bil og kørte ud i rabatten. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Da betjentene på stedet havde mistanke til, at bilisten var påvirket af stoffer eller alkohol, blev han sigtet for sprit- og narkokørsel. En blodprøve skal nu vise, om han var påvirket under kørslen. 

Onsdag kl. 17.55 skete der et færdselsuheld på Silkeborgvej i Harlev. En 26-årig mand løb over vejen og blev ramt af en bil ført af en 70-årig mand. Den 26-årige pådrog sig nogle skader og blev kørt til skadestuen. 

Onsdag kl. 18.11 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i Skødstrup. En 40-årig mand kørte ind i en parkeret bil, snurrede rundt og kørte ind gennem en hæk til en privat have. Bilisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. En alkometertest indikerede, at han havde en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. Han fik foretaget en blodprøve, der skal fastslå, hvad hans promille var.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Havbakkevej i Egå begået mellem tirsdag d. 26/9 kl. 19.00 og onsdag d. 27/9 kl. 08.45
På Søskrænten i Stavtrup begået onsdag d. 27/9 kl. 10.02
På Lollandsgade i Aarhus C begået onsdag d. 27/9 kl. 11.08
På Hammelvej i Jebjerg begået onsdag d. 27/9 kl. 13.02
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

17. juni 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. juni 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

16. juni 2024

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Politi

Uddrag fra døgnrapporten vedr. lørdag d. 15. juni kl. 0700 til søndag d. 16. juni kl. 0700

15. juni 2024

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Politi

Uddrag fra døgnrapporten fra fredag d. 14. juni kl 0700 til lørdag d. 15. juni 0700.