Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

30. november 2023 11:40

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 30. november 2023

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapport, Østjyllands Politi

30-årig mand varetægtsfængslet: Mistænkt for drab i Bulgarien

Østjyllands Politi fremstillede torsdag kl. 08.30 en 30-årig bulgarsk mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Den 30-årige er internationalt efterlyst, mistænkt for et drab begået den 20. juli i Bulgarien. 

På baggrund af en udleveringsanmodning på manden fra bulgarsk politi, har Østjyllands Politi søgt efter manden, og onsdag lykkedes det så at finde frem til ham på en adresse i Djursland, hvor han blev anholdt. 

Retten valgte at varetægtsfængsle ham frem til den 22. december. Det skal ved et andet retsmøde afgøres, hvorvidt han kan udleveres til de bulgarske myndigheder.  

Østjyllands Politi kan ikke oplyse yderligere detaljer om selve drabssagen, men henviser til bulgarsk politi for spørgsmål. 

**

 

Bilist havde ikke skrabet is og blev sigtet

Det er ikke den sjoveste opgave i verden at stå og skrabe bilen fri fra sne, inden man skal afsted en tidlig, mørk morgen – men det er absolut nødvendigt. 

Ud over at det er farligt, hvis du ikke har ordentligt udsyn på grund af is på ruden, så kan det også koste dig en bøde og mere til. 

Onsdag kl. 10.02 standsede en af vores patruljer en bil på Ringboulevarden i Randers NV, da forruden og den ene siderude på bilen var så tiliset, at føreren ikke kunne orientere sig ordentligt. 

Den 20-årig mand, der kørte bilen, blev sigtet efter færdselsloven og bedt om at skrabe isen af med det samme. 
Det koster som minimum en bøde på 1000 kroner, hvis man ikke har sørget for ordentligt udsyn, men i nogle tilfælde kan det ud over en bøde også give en betinget frakendelse af kørekortet. 

 

**

Ung mand sigtet efter uro på beværtning

En 23-årig mand blev natten til torsdag anholdt, efter han havde skabt uro ved en beværtning på Åboulevarden i Aarhus C. 

Han var i første omgang blevet bedt om at forlade stedet, da han havde forsøgt at indlede sig i slagsmål med en anden gæst, men da den 23-årige lidt over kl. 02.00 vendte retur og var aggressiv over for dørmanden, blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. 

**

Hærværk på bil i Randers

Østjyllands Politi fik natten til torsdag kl. 00.09 en anmeldelse om, at et par maskerede gerningsmænd havde begået hærværk på en bil på en p-plads på Møllestræde i Randers C. 

Da patruljen kom frem, var gerningsmændene løbet fra stedet, efter de havde knust den ene siderude med en sten. 

Betjentene sikrede spor på stedet, og sagen efterforskes nu nærmere. 

**

Færdsel

Onsdag kl. 08.43 skete der et færdselsuheld i krydset Stenagervej/Tværmarksvej i Risskov. En 40-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en 52-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 09.24 skete der et færdselsuheld i krydset Postvej/Frijsenborgvej i Hammel. En hjort sprang ud foran en bil ført af en 35-årig kvinde, som ramte ind i dyret, hvorefter hun drejede til siden og ramte ind i en bil med en 57-årig kvinde bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 14.57 skete der et færdselsuheld på Rosbjergvej i Årslev. En 63-årig kvindelig bilist svingede ud på vejen og ramte ind i en 22-årig mand, der kom kørende på løbehjul. Den 22-årige pådrog sig nogle mindre skader, som han blev behandlet for på skadestuen. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Natten til torsdag kl. 03.03 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en bilist var kørt ind i en lysmast på Banegårdspladsen i Aarhus C. Efterfølgende var bilisten sammen med et par passagerer flygtet til fods fra stedet. Bilen blev fjernet, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Vestre Strandallé i Risskov begået onsdag d. 29/11 mellem kl. 07.15 og kl. 14.55
På Bethesdavej i Aarhus N begået mellem torsdag d. 23/11 kl. 17.00 og onsdag d. 29/11 kl. 16.50
På Bosminde i Randers SØ begået onsdag d. 29/11 mellem kl. 18.00 og kl. 19.00

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

22. februar 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. februar 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

21. februar 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 21. februar 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

20. februar 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 20. februar 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.