Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

25. april 2023 13:25

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 25. april 2023

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

**

 

To mænd anholdt for overfald

Mandag formiddag kl. 10.38 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om et muligt knivstikkeri ved Spobjergvej i Brabrand, hvor en 31-årig mand var blevet overfaldet og påført skader med en endnu ukendt genstand.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor den forurettede blev fundet med skader på det ene ben. Han modtog behandling i en ambulance og blev kørt til hospitalet for yderligere, men han var ikke umiddelbart i livsfare.

I mellemtiden spottede politiet en bil med to personer, som var på vej væk fra gerningsstedet. Bilen blev derfor bragt til standsning, og to mænd på henholdsvis 41 og 42 år blev kl. 11.02 anholdt, sigtet for at have begået grov vold mod den 31-årige.

 

Østjyllands Politi foretog efterfølgende en ransagning på en nærtliggende adresse, hvor politiet fandt både hash og joints. De to anholdte mænd blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Det har endnu ikke været muligt for politiet at fastslå, hvordan overfaldet har fundet sted. Sagen vil nu blive undersøgt nærmere, og Østjyllands Politi har derfor ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt. 

 

De to anholdte mænd er igen blevet løsladt.

**

 

Flere ulovlige fund på adresse i Randers NØ

Mandag aften foretog en patrulje fra Østjyllands Politi ransagning af en lejlighed i Randers NØ, hvor betjentene fandt frem til flere ulovlige genstande.

I lejligheden befandt sig både en ulovlig machete samt mindre mængder hash, kokain og tramadoler, som alt sammen blev beslaglagt. En 22-årig mandlig beboer på stedet blev sigtet for besiddelse af narko og for at overtræde knivloven.

**

 

Stak af fra politiet, men kunne genkendes af patruljen

Mandag aften kl. 18.36 forsøgte en patrulje fra Østjyllands Politi at standse et køretøj på Sigridsvej i Brabrand, hvilket føreren dog ikke havde til hensigt at efterkomme.

I den forbindelse igangsatte patruljen en eftersættelse af køretøjet for at få den 28-årige mandlige bilist til at standse. På Karensvej standsede køretøjet efter nogle minutter, men den 28-årige chauffør undløb herefter fra stedet, uden det lykkedes politiet at følge efter og finde frem til ham i området.

Ved en efterfølgende ransagning af køretøjet fandt politiet frem til en ulovlig kniv, som blev beslaglagt. Den 28-årige mandlige chauffør blev sigtet for at overtræde knivloven og for flere gange at have undladt at benytte sig af bilens blinklys i forbindelse med eftersættelsen. 

Han blev desuden sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort, men nægtede sig skyldig, da han over telefon blev gjort bekendt med sigtelserne.

Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

**

 

Hjælpsom nabo blev bidt af hund

Mandag kl. 18.29 opdagede en kolonihaveejer i Aarhus N, at en af de øvrige husejeres hund var løbet væk hjemmefra, og den 40-årige mand besluttede sig derfor for at hjælpe hunden hjem til sig selv igen.

Da manden forsøgte at tage fat i hundens halsbånd blev hunden dog aggressiv, hvorefter den flere gange bed den 40-årige mand på hænderne og i armene.

Østjyllands Politi sendte en patrulje til stedet for at klarlægge hændelsesforløbet og undersøge sagen nærmere, da politiet modtog en anmeldelse om episoden. En 51-årig mand blev i den forbindelse identificeret som hundens ejer. Han blev sigtet for at overtræde hundeloven ved ikke at have sørget for, at hans hund ikke bed andre.

 

Ejeren informerede efterfølgende politiet om, at han selv ville sørge for, at hunden blev aflivet ved en dyrlæge.

**

 

Fik benzin i øjet og råbte om hjælp

Tirsdag kl. 13.38 modtog Østjyllands Politi en anmelde om, at en borger havde hørt en person råbe om hjælp fra et ukendt sted på Laksegade i Randers NØ.

En patrulje blev straks sendt til stedet for at få undersøgt sagen nærmere, da anmelderen ikke kunne bidrage med flere oplysninger end at have hørt det mandlige nødråb fra gaden.

Ved patruljens ankomst til stedet traf betjentene en 31-årig mand, der tilkendegav at have råbt om hjælp. Han forklarede, at han havde fået noget benzin i øjet, men at en nabo allerede havde hjulpet ham med at få skyllet øjet, og at politiet ikke behøvede foretage sig yderligere i sagen.

**

 

Anholdt efter køretur med narko

En patrulje fra Østjyllands Politi standsede mandag aften kl. 20.41 en 29-årig mandlig bilist, da han kom kørende på Haslegårdsvej i Aarhus V. Under en efterfølgende ransagning af mandens køretøj fandt betjentene frem til flere hundrede gram hash og skunk, som den 29-årige mand blev sigtet for at være i besiddelse af med henblik på videresalg.

De ulovlige stoffer blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation, og den 29-årige mand blev anholdt i forbindelse med sagen.

**

 

Livlig trafik af mennesker førte til narkofund på adresse

En anmelder kontaktede mandag aften Østjyllands Politi og oplyste, at der på en adresse i Randers C var en tæt trafik af mennesker til og fra bopælen, hvilket virkede mistænkeligt.

En patrulje blev sendt til stedet, og under en efterfølgende ransagning fandt politiet frem til flere hundrede gram hash, topskud af hash, skunk og amfetamin, som alt sammen blev beslaglagt.

Stedets 30-årige mandlige beboer blev sigtet for salg af narko og anholdt.

** 

 

Færdsel:

Mandag kl. 07.14 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i Fårup ved tilkørselsrampen i sydgående retning. En 80-årig kvinde skulle flette ind på motorvejen, da hun påkørte en lastbil med påhængsvogn ført af en 51-årig mandlig. Lastbilchaufføren havde angiveligt grundet den tætte trafik ikke haft mulighed for at trække ud i venstre vognbane på motorvejen for at give plads til kvinden. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med sammenstødet, der heller ikke umiddelbart medførte nogle trafikale gener i morgentrafikken, da begge parter allerede var kørt fra stedet ved politiets ankomst.

Mandag kl. 10.43 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej nær afkørselsrampen til Sdr. Borup i sydgående retning, hvor en personbil med påspændt trailer blev påkørt bagfra af en 43-årig mandlig bilist. På traileren var der monteret en lang stige, som gik et stykke ud over traileren, hvormed stigen ved sammenstødet mellem de to biler gik igennem foruden på den 43-årige bilists køretøj og ramte ham i hovedet. Den 43-årige mand blev efter derfor kørt til hospitalet med ambulance i kritisk tilstand, men han blev efterfølgende meldt uden for livsfare. Den 72-årige bilist i bilen med den påmonterede stige kom umiddelbart ikke til skade i forbindelse med episoden, men stigen havde også knust hans egen bagrude, da den også var blevet skubbet frem i forbindelse med sammenstødet og dermed havde påført betydelige skader på begge køretøjer. En bilinspektør blev kaldt til stedet for at få klarlagt hændelsesforløbet, og episoden medførte en del trafikale gener på motorvejen. Den 43-årige mandlige bilist blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende.

Mandag kl. 13.15 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i Risskov, hvor en 63-årig mand på knallert påkørte en 71-årig kvindelig fodgænger. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med episoden. Den 63-årige blev sigtet i sagen.

Mandag kl. 15.55 skete der et færdselsuheld på Hasle Ringvej, hvor en 20-årig kvindelig cyklist blev påkørt af en 34-årig mandlig bilist, der foretog et højresving ad Brendstrupvej og i den forbindelse ramte cyklisten, der skulle fortsætte lige ud ad Hasle Ringvej. Kvinden blev kastet af cyklen og pådrog sig nogle mindre alvorlige skader, som hun modtog behandling for i en ambulance. Den 34-årige mandlige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 18.57 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i Randers SV, hvor en 39-årig mandlig bilist kom kørende i sydgående retning, da hans bil begyndte at akvaplane. I den forbindelse mistede han herredømmet over køretøjet og påkørte autoværnet. Ingen personer kom til skade i forbindelse med episoden, mens der ligeledes skete begrænset med materiel skade under ulykken.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i politikredsen.
På Fævejlevej i Allelev begået mellem fredag d. 23/9 kl. 00.00 og tirsdag d. 18/4 kl. 00.00
På Åstrupparken i Grenaa begået mandag d. 24/4 mellem kl. 10.00 og kl. 12.25
På Tranekærsparken i Risskov begået mandag d. 24/4 mellem kl. 11.30 og kl. 12.40
På Hovedvejen i Ørum Djurs begået mandag d. 24/4 mellem kl. 06.45 og kl. 14.15
Ole Rømers Gade i Aarhus C begået mellem torsdag d. 13/4 kl. 10.00 og mandag d. 24/4 kl. 15.00
På Provstebakken i Åbyhøj begået mandag d. 24/4 mellem kl. 13.00 og kl. 14.30
På Fuglsøvej i Ebeltoft begået tirsdag d. 25/4 kl. 01.15
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

24. maj 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. maj 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

23. maj 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 23. maj 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

22. maj 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. maj 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.