Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

2. november 2020 09:45

19-årig mand ramt af skud - politiet søger vidner

Søndag kl. 22.25 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var blevet affyret flere skud mod en bil ved Circle K på Silkeborgvej i Brabrand.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

I bilen sad der to mænd på 17 og 19 år, den 17-årige blev ikke ramt, men den 19-årige blev ramt i armen og i låret. Han blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, hvor det kunne konstateres, at der ikke var tale om kritiske skader.

Østjyllands Politi har aftenen og natten igennem efterforsket skyderiet, men der er på nuværende tidspunkt ikke nogen anholdte i sagen. Politiet er fortsat i den tidlige fase af efterforskningen, og det kan ikke afvises, at skyderiet kan have relation til bandemiljøet i det vestlige Aarhus. Det er dog for tidligt endeligt at konkludere på motivet og persongalleriet.

 

Efterlyser cyklist 

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set gerningsmanden før, under eller efter skyderiet, der fandt sted umiddelbart før kl. 22.25. Gerningsmanden flygtede umiddelbart efter skyderiet til fods ad Silkeborgvej mod vest, hvor han passerede en cyklist, som politiet meget gerne vil i kontakt med. Cyklisten kørte ind mod byen, da gerningsmanden passerede vedkommende.

Gerningsmanden beskrives som:

 

  • Mand
  • 175-185 cm høj
  • Almindelig/spinkel af bygning
  • Var iført en mørk hættetrøje og en lys/grå farve på skulder/ryg, sorte joggingbukser og sorte sko samt mørk maskering foran ansigtet og mørkegrå handsker

Eventuelle vidner kan kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.

18. april 2024

Østjyllands Politi

53-årig mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Der var forhold omkring dødsfaldet der virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret, mens politiet undersøgte forholdet nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

10. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at blotte sig for fremmed kvinde

Retten i Randers har idømt en 32-årig mand 20 dages fængsel for at have berørt en fremmed kvinde på numsen og blottet sig foran en anden. Begge episoder af blufærdighedskrænkelse blev begået i juni sidste år.