Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

22. juli 2020 22:24

25-årig mand dræbt af skud i Aarhus

Østjyllands Politi er onsdag aften til stede ved travbanen i Aarhus, hvor en mand er dræbt af skud.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Onsdag kl. 19.10 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var ramt af skud på p-pladsen ved Observatorievej i Aarhus. Politi og ambulancer kom hurtigt til stedet og kunne konstatere, at en 25-årig mand var skuddræbt.

Politiet er massivt tilstede i området, og der pågår i øjeblikket en intensiv efterforskning og undersøgelse af gerningsstedet. Vi forventer at være på stedet resten af natten.

På grund af det tidlige tidspunkt i efterforskningen, kan politiet ikke sige noget om motiv for drabet. For nuværende har Østjyllands Politi ikke yderligere oplysninger.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

6. juni 2023

Østjyllands Politi

Trusler på livet og våbenbesiddelse: Idømt 3 års fængsel

En 54-årig mand blev torsdag ved Retten i Randers idømt tre års fængsel for i november sidste år at have truet to familiemedlemmer på livet på en adresse i Randers, for at have sat ild på deres hus og for at have været i besiddelse af to geværer, som han gik rundt med udenfor.

6. juni 2023

Østjyllands Politi

Fem anholdt efter større slagsmål i Aarhus - to fremstilles i grundlovsforhør

Østjyllands Politi anholdt mandag aften fem mænd efter et sammenstød i Ceres-krydset i Aarhus, hvor der blev brugt stik- og slagvåben. To af dem, en 21-årig og en 26-årig mand, fremstilles tirsdag i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus med henblik på varetægtsfængsling.

5. juni 2023

Østjyllands Politi

24-årig mand fremstilles efter groft overfald – vidner søges stadig

En 24-årig mand fremstilles mandag kl. 10.00 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, efter han søndag blev anholdt og sigtet for et voldsomt overfald på en 18-årig og 19-årig mand natten til lørdag. Han sigtes for forsøg på manddrab og grov vold.

Forslag