Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

17. september 2021 10:01

30-årig mand anholdt i blufærdighedssag fra Randers

Østjyllands Politi har fredag morgen anholdt en 30-årig mand, der mistænkes for at have antastet to børn i Randers NV tidligere på ugen.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Den 30-årige mand, der har bopæl i Nordjylland, vil fredag kl. 12.00 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Han sigtes for forsøg på voldtægt af et barn under 12 år ved anden kønslig omgang end samleje ved tirsdag eftermiddag at have tilbudt en 9-årig dreng penge til gengæld for oralsex.

Det var tirsdag kl. ca. 14.30, at den 9-årige dreng blev opsøgt af en fremmed mand i en grøn bil, da han gik på Viborgvej tæt ved Overvænget i Randers NV. Drengen afviste mandens tilbud og skyndte sig at gå fra stedet. Da han kom hjem, fortalte han senere om episoden, og forældrene kontaktede politiet.

Onsdag formiddag kom der en ny anmeldelse om en mand i en grøn bil. En mor til en 8-årig pige kontaktede politiet og fortalte, at hendes datter tirsdag havde var kommet hjem fra skole og havde fortalt, at en mand i en grøn bil var kørt efter hende i langsom hastighed, da hun kom cyklende på Gl. Viborgvej ved Hornbæk lidt over kl. 14.00.

 

Omfattende efterforskning førte til anholdelse

Østjyllands Politi har foretaget en omfattende efterforskning af de to sager med blandt andet øget patruljering og gennemgang af en del videoovervågning fra området. Derudover har politiet fået en del brugbare henvendelser fra borgerne.

”Der er tale om en ganske alvorlig sag, der også har skabt en del utryghed i lokalområdet. Derfor har vi helt fra starten arbejdet meget intenst med at finde frem til, hvem der sad i den grønne bil. I den forbindelse har vi også fået stor hjælp fra borgerne, som jeg gerne vil benytte lejligheden til at kvittere for,” siger politiinspektør Brian Voss Olsen.

Den 30-årige mand blev anholdt fredag morgen kl. 07.00 på en adresse i Nordjylland.

 

**

 

Pressekontakt

Politiinspektør Brian Voss Olsen, telefon 5130 9214.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

3. december 2021

Østjyllands Politi

43-årig mand dræbt af knivstik – to mænd anholdt

En 43-årig mand afgik natten til fredag ved døden, efter han var blevet stukket med kniv. To mænd er anholdt og sigtet for drabet.

29. november 2021

Østjyllands Politi

Ledende rockermedlem dømt for omfattende hashhandel

En 55-årig mand, der er ledende medlem af en rockergruppering, blev mandag idømt tre et halvt års ubetinget fængsel at have handlet med mindst 340 kilo hash.

24. november 2021

Østjyllands Politi

52-årig mand idømt fængsel på livstid for drab på ekskone

En 52-årig mand blev onsdag idømt fængsel på livstid for at have kvalt sin 43-årige ekskone på en adresse i Malling.