Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

23. juli 2020

42-årig mand dræbt af knivstik i Brabrand

Østjyllands Politi er torsdag morgen massivt til stede i området omkring Lenesvej i Brabrand.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Torsdag kl. 03.48 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at flere personer var stukket med kniv på p-pladsen ved Lenesvej i Aarhus. Politi og ambulancer kom hurtigt til stedet og fandt en 42-årig mand ramt af flere knivstik. Betjentene og reddere ydede livreddende førstehjælp, men den 42-årige blev kort tid efter erklæret død. Yderligere to personer er ramt af knivstik og modtager behandling.

Politiet er massivt tilstede i området. Vi forventer at være på stedet i længere tid, og der pågår i øjeblikket en intensiv efterforskning og undersøgelse af gerningsstedet.

Østjyllands Politi kan endnu ikke sige noget om motiv eller andre omstændigheder i relation til drabet, og har for nuværende ikke yderligere oplysninger. Der udsendes opfølgende pressemeddelelse senere i dag.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

22. september 2020

Østjyllands Politi

Dømt for at sælge kokain i Aarhus

En 30-årig mand er ved retten blevet idømt 10 måneders ubetinget fængsel for sammen med flere andre gerningsmænd at have solgt kokain til en række personer i Aarhus.

21. september 2020

Østjyllands Politi

Vidner søges til skudepisode i Åbyhøj

En skudepisode natten til lørdag i Åbyhøj efterforskes lige nu af Østjyllands Politi. Politiet vurderer nu, at der er en reel konflikt mellem to bander i Aarhus.

17. september 2020

Østjyllands Politi

Kvinde fundet dræbt i Randers - to personer anholdt

En 44-årig kvinde blev torsdag middag fundet dræbt i sin lejlighed på Nørrebrogade i Randers NØ. To personer er foreløbigt anholdt i sagen.

Afvis cookies