Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

23. juli 2020 07:18

42-årig mand dræbt af knivstik i Brabrand

Østjyllands Politi er torsdag morgen massivt til stede i området omkring Lenesvej i Brabrand.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Torsdag kl. 03.48 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at flere personer var stukket med kniv på p-pladsen ved Lenesvej i Aarhus. Politi og ambulancer kom hurtigt til stedet og fandt en 42-årig mand ramt af flere knivstik. Betjentene og reddere ydede livreddende førstehjælp, men den 42-årige blev kort tid efter erklæret død. Yderligere to personer er ramt af knivstik og modtager behandling.

Politiet er massivt tilstede i området. Vi forventer at være på stedet i længere tid, og der pågår i øjeblikket en intensiv efterforskning og undersøgelse af gerningsstedet.

Østjyllands Politi kan endnu ikke sige noget om motiv eller andre omstændigheder i relation til drabet, og har for nuværende ikke yderligere oplysninger. Der udsendes opfølgende pressemeddelelse senere i dag.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

27. marts 2024

Østjyllands Politi

46-årig mand anholdt efter drab på 41-årig

Østjyllands Politi har tirsdag aften anholdt en 46-årig mand kort tid efter, at en 41-årig mand blev dræbt af knivstik på Retspsykiatrisk Afdeling i Skejby. De pårørende er underrettet.

22. marts 2024

Østjyllands Politi

29 anholdte: Østjysk indbrudsindsats fortsætter – for det gør tyvene også

Østjyllands Politi har de seneste par måneder arbejdet intensivt med at nedbringe antallet af indbrud, og det har givet resultater. Men i påskeferien er tyvene normalt ekstra aktive, og politiet beder derfor borgerne om at være særligt opmærksomme i den kommende uge.

20. marts 2024

Østjyllands Politi

Idømt et års fængsel for lang række butikstyverier

Retten i Aarhus har idømt en 40-årig mand et års fængsel for flere end 70 forskellige tilfælde af tyveri og berigelseskriminalitet. Kriminaliteten er primært blevet begået sidste år i butikker og forretninger i det centrale Aarhus i form af diverse forskellige indbrudstyverier.