Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

16. juni 2020

66-årig kvinde fundet dræbt: 37-årig mand anholdt

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 19.55 en anmeldelse om, at en 66-årig kvinde var blev fundet død i sit hjem i Højbjerg.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Politiet ankom kort efter til gerningsstedet i Kalkærparken i Højbjerg, hvor det kunne konstateres, at den 66-årige kvinde var blevet dræbt af knivstik.

I huset befandt sig desuden en 37-årig mand, der er i familie med kvinden. På baggrund af politiets undersøgelser på stedet blev den 37-årige mand anholdt og sigtet for manddrab.

Politiet er fortsat til stede på adressen for at undersøge gerningsstedet nærmere. Et større område omkring Kalkærparken er spærret af og vil formentlig være det i nogle timer endnu.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.

Der vil onsdag morgen blive tage stilling til, hvorvidt den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør. Tidspunkt for eventuel fremstilling vil blive offentliggjort på Twitter onsdag formiddag.

 

**

 

Pressekontakt

Politiinspektør Michael Kjeldgaard, telefon 5076 3068

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

12. august 2020

Østjyllands Politi

Dømt for at sætte ild til overbos lejlighed

En 30-årig mand er onsdag ved Retten i Aarhus blevet dømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid, for at have sat ild til sin kvindelige overbos lejlighed, så hun måtte løbe ud fra lejligheden og fik flere forbrændinger.

10. august 2020

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi fortsætter øget patruljering og tilsyn

Østjyderne har generelt været gode til at holde afstand i sommervarmen, men Østjyllands Politi fortsætter tilsyn og øget patruljering de kommende dage.

8. august 2020

Østjyllands Politi

Saksild Strand bliver nyt hotspot

Østjyllands Politi opretter et fjerde hotspot.

Afvis cookies