Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

16. juni 2020 22:14

66-årig kvinde fundet dræbt: 37-årig mand anholdt

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 19.55 en anmeldelse om, at en 66-årig kvinde var blev fundet død i sit hjem i Højbjerg.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Politiet ankom kort efter til gerningsstedet i Kalkærparken i Højbjerg, hvor det kunne konstateres, at den 66-årige kvinde var blevet dræbt af knivstik.

I huset befandt sig desuden en 37-årig mand, der er i familie med kvinden. På baggrund af politiets undersøgelser på stedet blev den 37-årige mand anholdt og sigtet for manddrab.

Politiet er fortsat til stede på adressen for at undersøge gerningsstedet nærmere. Et større område omkring Kalkærparken er spærret af og vil formentlig være det i nogle timer endnu.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.

Der vil onsdag morgen blive tage stilling til, hvorvidt den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør. Tidspunkt for eventuel fremstilling vil blive offentliggjort på Twitter onsdag formiddag.

 

**

 

Pressekontakt

Politiinspektør Michael Kjeldgaard, telefon 5076 3068

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

11. juni 2024

Østjyllands Politi

Flere personer anholdt i koordineret aktion mod omfattende økonomisk kriminalitet

Tirsdag formiddag har Østjyllands Politi foretaget anholdelser af flere forskellige personer, der er mistænkt for på forskellig vis at have medvirket til mandatsvig, skattesvig, hæleri og hvidvask af flere millioner kroner. Kriminaliteten er ifølge politiets efterforskning blevet begået i forbindelse med en ejendomshandel i København.

11. juni 2024

Østjyllands Politi

16-årig idømt otte års fængsel for drab på jævnaldrende

En 16-årig dreng er ved Retten i Randers blevet idømt otte års fængsel for i november sidste år at have dræbt en jævnaldrende dreng på Stationsplads i Grenaa. Den 15-årige døde kort tid efter, at han var blevet stukket med kniv, mens den nu dømte 16-årige blev anholdt senere samme aften.

6. juni 2024

Østjyllands Politi

Mand og kvinde idømt fængsel for bedragerier og cykeltyverier

En 34-årig mand og en 32-årig kvinde er ved Retten i Randers blevet idømt samlet knap to års fængsel for en lang række tilfælde af samhandelsbedrageri på internettet og cykeltyverier i Randers-området. De modtog dommen.