Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

10. marts 2019 15:19

Anmeldelse om skudsåret mand var falsk

En 36-årig mand ringede søndag kl. 13.21 til politiet og fortalte, at han kørte rundt i nærheden af Ulstrup med en ven, der var blevet skudt i maven

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi rykkede talstærkt ud til stedet, men da de på Hammelvej fandt frem til manden, der ringede, viste det sig, at der ikke var hold i anmeldelsen. 

Den 36-årige mand sad bag rattet i en bil, hvor hans to små børn også befandt sig. En narkometertest viste, at den 36-årige var påvirket af narko, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. En patrulje kørte børnene hjem til deres mor, og de sociale myndigheder blev underrettet. 

En 36-årige erkendte, at scenariet med den skudsårede mand var opstået i hans hoved. Han blev efter anholdelsen frivilligt indlagt på en psykiatrisk afdeling. 

Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at komme med yderligere oplysninger i sagen. 
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.

18. april 2024

Østjyllands Politi

53-årig mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Der var forhold omkring dødsfaldet der virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret, mens politiet undersøgte forholdet nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

10. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at blotte sig for fremmed kvinde

Retten i Randers har idømt en 32-årig mand 20 dages fængsel for at have berørt en fremmed kvinde på numsen og blottet sig foran en anden. Begge episoder af blufærdighedskrænkelse blev begået i juni sidste år.