Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

19. november 2020 14:07

Demonstration i Aarhus lørdag kan give forstyrrelser i trafikken

Lørdag er der anmeldt en stor demonstration i Aarhus, der i den forbindelse får besøg af en del traktorer.

Demonstrationskort

Arrangørerne af demonstrationen har oplyst til Østjyllands Politi, at de forventer, at der kommer nogle hundrede traktorer til byen i løbet af lørdag formiddag. Det kan give forstyrrelser i trafikken, herunder for busserne og letbanen, og Østjyllands Politi opfordrer borgerne til at holde sig orienteret, inden man begiver sig ind til Aarhus.

 

Traktorernes ruter

Traktorerne kører ind mod midtbyen fra fire forskellige opsamlingssteder rundt om Aarhus. Det forventes, at traktorerne kører fra opsamlingsstederne kl. 10.00 og trafikken rundt om og ind mod Aarhus midtby forventes derfor at blive påvirket i tidsummet fra kl. 10.00 til kl. ca. 11.00. Traktorernes endestation bliver henholdsvis Sydhavnsgade ved Aarhus Havn og Molslinjens gamle færgeterminal.

Rute 1 – fra Odder til Sydhavnsgade

Ruten starter nord for Odder på Århusvej umiddelbart nord for Kragebækvej, og følger Århusvej (451), Oddervej (451), til venstre ad Strandvejen, til højre ad Sumatravej, til venstre ad Østhavnsvej, Sydhavnsgade.

Rute 2- fra Hørning til Sydhavnsgade

Ruten starter fra Blegindvej i Hørning, og følger Blegindvej mod øst, til venstre ad Gammel Horsensvej (433), Landevejen (433), Christian X Vej (433), Jyllands Allé, til højre ad Marselis Boulevard, via tunnel og til venstre ad Sydhavnsgade.

Rute 3 – fra Hammel til Molslinjens gamle færgeterminal

Ruten starter fra Viborgvej i Hammel, og følger Viborgvej (26), til venstre ad Hasle Ringvej (O2), til højre ad Randersvej, Bernhardt Jensens Boulevard, til højre ind på Molslinjens gamle færgeterminal.

Rute 4 – fra Aarhus Nord til Molslinjens gamle færgeterminal

Ruten starter fra Dusager, Aarhus N, og følger Dusager mod syd, til venstre ad Skejbygårdsvej, til højre ad Randersvej (505), Bernhardt Jensens Boulevard, til højre ind på Molslinjens gamle færgeterminal.

 

Traktorrute_demonstration 211120

 

Demonstrationsmarch til Musikparken

Selve demonstrationen begynder kl. 11.30 fra Molslinjens gamle færgeterminal og kl. 11.40 fra Sydhavnsgade, hvor deltagerne påbegynder deres demonstrationsmarch til Musikhusparken, hvor de forventes at ankomme senest kl. 12.00. Da der forventes mange mennesker, vil marchen formentlig påvirke trafikken i området.

 

Rute 1 – Sydhavnsgade til Musikhusparken

Sydhavnsgade, Mindet, Europaplads, Dynkarken, Sønder Allé, Frederiks Allé.

 

Rute 2 – Molslinjens gamle færgeterminal til Musikhusparken

Bernhardt Jensens Boulevard, langs Kystvejen øst for letbanen, Hack Kampmanns Plads, Dynkarken, Sønder Allé, Frederiks Allé.

 

Demonstrationsmarch_211120

 

Demonstrationen i Musikhusparken forventes at vare fra kl. 12.00 til kl. 14.00, herefter vil der være en demonstrationsmarch retur til traktorernes holdepladser på henholdsvis Sydhavnsgade og Molslinjens gamle færgeterminal, hvilket formentlig vil påvirke trafikken i tidsrummet fra ca. 14.00 til ca. 14.30.

 

Efterfølgende skal de mange traktorer forlade byen igen, men det sker løbende henover eftermiddagen og ikke ad faste ruter. Det kan dog fortsat påvirke trafikken, når de mange traktorer skal ud af byen igen.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

16. juli 2024

Østjyllands Politi

40-årig mand varetægtsfængslet i sag om indsmugling af kokain

Østjyllands Politi foretog mandag eftermiddag anholdelse af en 40-årig mand og en 39-årig kvinde på en adresse i Nimtofte. Manden og kvinden blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers efter et tip fra Toldstyrelsen om indsmugling af kokain.

11. juli 2024

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Viby

Østjyllands Politi ophæver nu den visitationszone, der i fredags blev oprettet i et mindre område i Viby efter flere episoder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

10. juli 2024

Østjyllands Politi

To mænd løsladt i drabssag

Østjyllands Politi løslod tirsdag to mænd på 32 og 33 år, der har siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor de er sigtet for medvirken til drabet på en 25-årig mand den 26. juni på en p-plads i Viby J.