Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

22. september 2020 10:52

Dømt for at sælge kokain i Aarhus

En 30-årig mand er ved retten blevet idømt 10 måneders ubetinget fængsel for sammen med flere andre gerningsmænd at have solgt kokain til en række personer i Aarhus.

Retten i Aarhus gulvtæppe logo

Foto: Østjyllands Politi

Den 30-årige blev anholdt på en adresse i Aarhus i april, efter at Østjyllands Politi var kommet på sporet af narkohandlerne, der blev aftalt i samtaler og på beskeder på mobiltelefoner. Han blev dagen efter anholdelsen varetægtsfængslet. 


Retten fandt det bevist, at den 30-årige i en periode fra marts til april har besiddet og videreoverdraget knap 100 gram kokain og forsøgt at sælge yderligere 74 gram kokain. 

 

Genkendte stemmen

Det var blandt andet aflytninger af narkohandlernes telefoner, der var med til at få den 30-årige dømt. 

 

”Domsmandsretten fandt, at det var den tiltaltes stemme på de mange aflytninger, der blev afspillet i retten, og den lagde også vægt på den stemmegenkendelse, som to betjente foretog, ” siger senioranklager Jakob Beyer, der er tilfreds med dommen i Retten i Aarhus. 

I samme sag er en 26-årig mand, som er i familie med den 30-årige, allerede blevet idømt et års ubetinget fængsel i en tilståelsessag.  En 22-årig mand, der er sigtet i samme kompleks, venter fortsat på at få sin sag afgjort. 

 

Den 30-årige nægtede sig skyldig og ankede dommen på stedet.  

 

Pressekontakt

Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

27. marts 2024

Østjyllands Politi

46-årig mand anholdt efter drab på 41-årig

Østjyllands Politi har tirsdag aften anholdt en 46-årig mand kort tid efter, at en 41-årig mand blev dræbt af knivstik på Retspsykiatrisk Afdeling i Skejby. De pårørende er underrettet.

22. marts 2024

Østjyllands Politi

29 anholdte: Østjysk indbrudsindsats fortsætter – for det gør tyvene også

Østjyllands Politi har de seneste par måneder arbejdet intensivt med at nedbringe antallet af indbrud, og det har givet resultater. Men i påskeferien er tyvene normalt ekstra aktive, og politiet beder derfor borgerne om at være særligt opmærksomme i den kommende uge.

20. marts 2024

Østjyllands Politi

Idømt et års fængsel for lang række butikstyverier

Retten i Aarhus har idømt en 40-årig mand et års fængsel for flere end 70 forskellige tilfælde af tyveri og berigelseskriminalitet. Kriminaliteten er primært blevet begået sidste år i butikker og forretninger i det centrale Aarhus i form af diverse forskellige indbrudstyverier.