Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

22. september 2020 10:52

Dømt for at sælge kokain i Aarhus

En 30-årig mand er ved retten blevet idømt 10 måneders ubetinget fængsel for sammen med flere andre gerningsmænd at have solgt kokain til en række personer i Aarhus.

Retten i Aarhus gulvtæppe logo

Foto: Østjyllands Politi

Den 30-årige blev anholdt på en adresse i Aarhus i april, efter at Østjyllands Politi var kommet på sporet af narkohandlerne, der blev aftalt i samtaler og på beskeder på mobiltelefoner. Han blev dagen efter anholdelsen varetægtsfængslet. 


Retten fandt det bevist, at den 30-årige i en periode fra marts til april har besiddet og videreoverdraget knap 100 gram kokain og forsøgt at sælge yderligere 74 gram kokain. 

 

Genkendte stemmen

Det var blandt andet aflytninger af narkohandlernes telefoner, der var med til at få den 30-årige dømt. 

 

”Domsmandsretten fandt, at det var den tiltaltes stemme på de mange aflytninger, der blev afspillet i retten, og den lagde også vægt på den stemmegenkendelse, som to betjente foretog, ” siger senioranklager Jakob Beyer, der er tilfreds med dommen i Retten i Aarhus. 

I samme sag er en 26-årig mand, som er i familie med den 30-årige, allerede blevet idømt et års ubetinget fængsel i en tilståelsessag.  En 22-årig mand, der er sigtet i samme kompleks, venter fortsat på at få sin sag afgjort. 

 

Den 30-årige nægtede sig skyldig og ankede dommen på stedet.  

 

Pressekontakt

Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

18. januar 2021

Østjyllands Politi

75-årig mand dømt for årelangt misbrug af steddatter

En 75-årig mand blev i dag ved Retten i Aarhus idømt syv års ubetinget fængsel for have misbrugt sin steddatter seksuelt adskillige gange over en periode på cirka fem år fra steddatteren var 7 til 11 år gammel.

14. januar 2021

Østjyllands Politi

Stedfar dømt for grov mishandling af baby

En 42-årig mand er ved Retten i Randers i en nævningesag blevet idømt fem års fængsel for flere gange i august og september 2019 at have udsat sin lille stedsøn for grov vold og mishandling.

9. januar 2021

Østjyllands Politi

Travl aften for færdselspolitiet i Aarhus

Østjyllands Politis færdselsafdeling havde fredag aften nok at se til, da de kørte en målrettet indsats omkring Ringvejen i Aarhus med særlig fokus på det vestlige Aarhus.