Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

1. marts 2021 08:22

Dømt: Mobiltelefon afslørede narkohandler

En 22-årig mand blev i Retten i Aarhus idømt ubetinget fængsel i to år og tre måneder for af flere omgange at have købt kokain for at videresælge det.

Retten i Aarhus tæt på

Foto: Østjyllands Politi

Den 22-årige blev anholdt i oktober på sin mors adresse i Viby. Østjyllands Politis specialpatrulje havde fået et tip om, at der var narko på stedet, og de ransagede derfor hjemmet, hvor den 22-årige befandt sig. Under ransagningen fandt betjentene flere salgsposer med kokain, og på den 22-åriges mobiltelefon lå der beskeder, der indikerede, at han solgte stoffer.

Da han blev konfronteret med beskederne på mobiltelefonen, erkendte han, at han havde solgt narko, og han blev dagen efter anholdelsen varetægtsfængslet.

 

Forsøgte kokainkøb for 150.000 kr

I retten blev den 22-årige dømt for at af flere omgange at have købt eller forsøgt at købe kokain med henblik på videreoverdragelse. For eksempel forsøgte han en dag i april at købe kokain for 150.000 kroner, hvilket dog mislykkedes.

”På baggrund af efterforskernes grundige arbejde var der et solidt bevismateriale, og den 22-årige valgte da også at erkende alle forhold. Den dømte har distribueret hård narko gennem en længere periode, og jeg er tilfreds med, at retten idømte ham en længere fængselsstraf”, siger senioranklager Jakob Beyer.

Den 22-årige mand modtog dommen og skal forblive varetægtsfængslet, indtil han skal afsone sin dom.

 

**

 

Pressekontakt

Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

16. april 2021

Østjyllands Politi

Politiet indfører visitationszoner efter skud i Aarhus

Østjyllands Politi indfører fredag den 16. april kl. 20.00 visitationszoner i Gellerupparken/Toveshøj og Trillegården/Herredsvang i det vestlige Aarhus.

15. april 2021

Østjyllands Politi

19-årig mand frifundet for voldtægt – dømt for tilsnigelse

En 19-årig mand er torsdag ved Retten i Aarhus blevet idømt seks måneders fængsel for at have tilsneget sig samleje med en kvinde, der forvekslede ham med en anden.

15. april 2021

Østjyllands Politi

Skud affyret i Aarhus – mænd på scootere efterlyses

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 16.25 anmeldelser fra flere borgere om, at der var affyret flere skud hen over vognbanerne i krydset Silkeborgvej/Vestre Ringgade i Aarhus.