Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

1. marts 2021 08:22

Dømt: Mobiltelefon afslørede narkohandler

En 22-årig mand blev i Retten i Aarhus idømt ubetinget fængsel i to år og tre måneder for af flere omgange at have købt kokain for at videresælge det.

Retten i Aarhus tæt på

Foto: Østjyllands Politi

Den 22-årige blev anholdt i oktober på sin mors adresse i Viby. Østjyllands Politis specialpatrulje havde fået et tip om, at der var narko på stedet, og de ransagede derfor hjemmet, hvor den 22-årige befandt sig. Under ransagningen fandt betjentene flere salgsposer med kokain, og på den 22-åriges mobiltelefon lå der beskeder, der indikerede, at han solgte stoffer.

Da han blev konfronteret med beskederne på mobiltelefonen, erkendte han, at han havde solgt narko, og han blev dagen efter anholdelsen varetægtsfængslet.

 

Forsøgte kokainkøb for 150.000 kr

I retten blev den 22-årige dømt for at af flere omgange at have købt eller forsøgt at købe kokain med henblik på videreoverdragelse. For eksempel forsøgte han en dag i april at købe kokain for 150.000 kroner, hvilket dog mislykkedes.

”På baggrund af efterforskernes grundige arbejde var der et solidt bevismateriale, og den 22-årige valgte da også at erkende alle forhold. Den dømte har distribueret hård narko gennem en længere periode, og jeg er tilfreds med, at retten idømte ham en længere fængselsstraf”, siger senioranklager Jakob Beyer.

Den 22-årige mand modtog dommen og skal forblive varetægtsfængslet, indtil han skal afsone sin dom.

 

**

 

Pressekontakt

Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

23. april 2024

Østjyllands Politi

Skole evakueret efter bombetrussel – 16-årig anholdt

Elever og lærere på Elsted Skole i Lystrup blev omkring tirsdag middag evakueret til Lystrup Idrætscenter på grund af en telefonisk bombetrussel rettet mod skolen. Evakueringen foregik stille og roligt, og alle var hurtigt ude fra skolen.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at stjæle tasker fra ældre borgere

Retten i Aarhus har tirsdag idømt en 42-årig mand og en 34-årig kvinde fængsel for at have begået en lang række tasketyverier og røverier mod ældre kvinder. Overfaldene fandt sted i efteråret 2023 i flere forskellige aarhusianske bydele.

22. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt 13 års fængsel efter voldsomt drab

En 35-årig mand blev fredag ved en tilståelsessag i Retten i Aarhus idømt 13 års ubetinget fængsel for i april sidste år at have dræbt en 53-årig kvinde med adskillige knivstik på hendes adresse i Beder.