Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

10. november 2023 09:38

Voldsomt overfald i Aarhus V – en mand anholdt


To mænd på 22 og 24 år kom alvorligt til skade, da de torsdag aften i Aarhus blev overfaldet. En 27-årig mand er anholdt til sagen.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Torsdag kl. 17.50 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om uro på Hammershusvej i Aarhus V, hvor flere personer havde overfaldet to mænd på en parkeringsplads. Gerningsmændene var kørt fra stedet, mens de to forurettede sad blødende tilbage ved deres bil. 

Få minutter efter anmeldelsen var både politi og ambulancebehandlere fremme. 

Der blev udøvet førstehjælp på stedet til mændene, der efterfølgende blev kørt til behandling for flere læsioner – formentligt forårsaget af stik-eller slagvåben. De kom alvorligt til skade, men de er begge uden for livsfare. 

 

Har søgt på flere adresser

”Vi satte hurtigt og massivt ind, og der er i løbet af aftenen og natten foretaget en række tekniske undersøgelser i området og afhøringer af vidner. Det førte omkring midnat til anholdelsen af en 27-årig mand på en adresse i Aalborg. Vi har i samarbejde med Sydøstjyllands- og Nordjyllands Politi søgt på flere adresser i nat, og vi kommer til at arbejde intensivt på at finde frem til, hvem der stod bag overfaldet. Vi har nogle konkrete personer, som vi meget gerne vil snakke med, og vi formoder, at de ved, at vi leder efter dem. Så jeg vil gerne opfordre dem til at tage kontakt til politiet,” siger politiinspektør Anders Uhrskov, der understreger, at det er for tidligt at konkludere, hvad der præcist er foregået på p-pladsen. 

”Vores foreløbige efterforskning peger på, at der er tale om et internt opgør blandt nogle personer i den samme rockergruppering, men det nærmere motiv til overfaldet er noget af det, vi skal klarlægge med den videre efterforskning, ” siger politiinspektøren. 

Det bliver senere fredag vurderet, hvorvidt der er grundlag for at fremstille den 27-årige anholdte i grundlovsforhør. 
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

17. maj 2024

Østjyllands Politi

42-årig mand idømt behandlingsdom for at viderestille myndigheders telefonnumre til sig selv

Retten i Randers har kendt en 42-årig mand skyldig i flere forhold af såkaldt uberettiget udøvelse af offentlig myndighed ved blandt andet at have formået at få viderestillet Psykiatrifondens og Region Midtjyllands telefonnumre til sit eget nummer. Den 42-årige blev ved retten idømt en behandlingsdom.

13. maj 2024

Østjyllands Politi

26-årig idømt 8 års fængsel og udvist efter drabsforsøg

En 26-årig mand blev mandag idømt otte års ubetinget fængsel og udvist for bestandigt for forsøg på manddrab og brandstiftelse ved den 14. marts sidste år at have sat ild på et kollegieværelse i Grenaa, hvor en 19-årig mand befandt sig.

10. maj 2024

Østjyllands Politi

Sigtet for at stjæle adskillige sidespejle i Østjylland

I februar blev en lang række østjyske bilejere udsat for tyveri af sidespejle, og nu mener Østjyllands Politi at have fundet frem til to mænd, der var med til tyverierne. En af dem bliver lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus.