Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

21. juni 2021 08:16

Formodet flugtbilist anholdt i Aarhus

Østjyllands Politi har sent søndag aften anholdt den 20-årige mand, politiet mener sad bag rattet i bilen, der fredag aften påkørte en politibetjent i Aarhus. Den 19-årige formodede passager, der også har været efterlyst, har meldt sig selv.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi har siden fredag aften ledt efter den 20-årige mand, der også har været efterlyst offentligt i medierne. I løbet af søndagen kom politiet på sporet af, hvor den 20-årige befandt sig, og kl. 23.43 blev han anholdt uden større dramatik på en adresse i Brabrand.

”Vi har henover weekenden efterforsket intensivt, både med henblik på at få afklaret selve hændelsesforløbet og for at finde frem til den formodede flugtbilist. Vi er derfor meget tilfredse med, at der nu er foretaget anholdelse i sagen,” siger politidirektør Kirsten Dyrman.

Godt en halv time inden anholdelsen af den 20-årige mand, havde den 19-årige mand, som politiet formoder sad som passager i bilen, selv henvendt sig på politigården i Aarhus. Han er foreløbigt blot afhørt til sagen, men er ikke sigtet.

Den 20-årige mand forventes senere i dag at blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Tidspunkt for fremstilling samt sigtelser kendes endnu ikke. Nærmere følger, når disse detaljer er på plads.

 

**

 

Pressekontakt

Alle henvendelser fra pressen skal rettes til Østjyllands Politis pressetelefon på 2269 1087.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

18. oktober 2021

Østjyllands Politi

Tiltalt for at producere 430 kilo amfetamin

11 personer er nu blevet tiltalt i en omfattende narkosag, hvor to mænd ifølge anklageskriftet har været bagmænd i et stort netværk, der producerede og solgte store mængder amfetamin.

13. oktober 2021

Østjyllands Politi

Politiet indfører nattelivszoner i Aarhus og Randers

Hvis du bliver idømt et forbud mod at deltage i nattelivet, må du fremadrettet ikke færdes eller opholde dig i nogle af de mest populære gå-i-byen-områder i Randers og Aarhus.

6. oktober 2021

Østjyllands Politi

Seks års fængsel for at købe pistol og narko

En 58-årig mand blev mandag idømt seks års ubetinget fængsel for sin rolle i et stort narkonetværk, der efter politiets vurdering har handlet med flere hundrede kilo amfetamin.