Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

4. juni 2023 12:19

Gerningsmand til knivstikkeri udfundet

Efter intensiv efterforskning er den mulig gerningsmand til knivstikkeri anholdt.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi anholdt søndag middag en 24-årig mand, som sigtes for forsøg på manddrab begået mod en 18-årig og kvalificeret vold begået mod en 19-årig mand på Langenæs Allé i Aarhus natten til lørdag.

Han forventes fremstillet i grundlovsforhør mandag formiddag.

Politiet mistænker den anholdte for at være en af flere personer, der overfaldt de to mænd Langenæs Allé i Aarhus natten til lørdag. Den 18-årige mand var tidligere i livsfare, men er nu stabil. Den 19-årige mand pådrog sig overfladiske skader ved overfaldet.

”Det er en ganske alvorlig sag, som vi prioriterer meget højt, og vi har siden anmeldelsen efterforsket sagen intensivt. Vi fik hurtigt mistanke til den 24-årige, som vi har søgt efter flere steder, og efter at vi har haft telefonisk kontakt til ham, mødte han søndag op på politigården i Aarhus, hvor han blev anholdt, ” siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby, der opfordrer eventuelle vidner til at kontakte politiet.

”Vi har talt med mange vidner, som har givet brugbare informationer, men vi hører fortsat meget gerne fra personer, som har set noget på gerningsstedet på Langenæs Allé i Aarhus C omkring midnatstid natten til lørdag, ” siger Thomas Schouby.

Det Østjyllands Politis opfattelse, at overfaldet natten til lørdag bunder i et opgør i det kriminelle miljø.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

28. september 2023

Østjyllands Politi

Belgisk mand idømt fængsel overfald på 14-årig fodboldfan

En 18-årig belgisk ung mand er torsdag blevet idømt fem måneders ubetinget fængsel for at have overfaldet en 14-årig dansk fodboldfan og taget hans trøje tæt på stadion i Aarhus i forbindelse med en fodboldkamp.

25. september 2023

Østjyllands Politi

Formodede tyvekoster: Er det din Bamsestol?

Østjyllands Politi søger ejerne af en Bamsestol, to PH-lamper og noget sølvtøj, som blev fundet i forbindelse med en ransagning.

22. september 2023

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi lukker rockerklubhuse

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Østjyllands Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.