Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

17. juni 2024 03:12

Groft overfald på Banegårdspladsen i Aarhus

Pressemeddelse

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi modtog søndag den 16. juni 2024, kl 1742, anmeldelse om et overfald begået på Banegårdspladsen i Aarhus. Flere patruljer og en ambulance blev sendt til stedet.

 

På stedet blev det konstateret, at en gerningsmand havde stukket en 22-årig mand med en skarp genstand - formentlig en kniv. Forurettede blev bragt på hospitalet og er efter behandling udenfor livsfare. Efter overfaldet flygtede gerningsmanden til fods i retning af banegården.

 

”Der er tale om et groft overfald, og det er en sag, som vi tager meget alvorligt. Vi har efterforsket sagen intensivt siden anmeldelsen, og vi har i den forbindelse været tilstede på Banegårdspladsen og i sidegaderne. På baggrund af efterforskningen er det vores opfattelse, at gerningsmanden kendte den forurettede, og at der ikke er tale om et tilfældigt overfald, samt at gerningsmanden alene har været ude efter den forurettede. Efterforskningen vil forsætte med henblik på at få anholdt gerningsmanden og få klarlagt de nærmere omstændigheder” udtaler vicepolitiinspektør Thomas Schouby Hansen.

 

Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen af hensyn til den igangværende efterforskning.

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

28. juni 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for trafikdrab på Giber Ringvej

Retten i Aarhus har idømt en 28-årig mand fem og et halvt års fængsel for uagtsomt manddrab ved i narkopåvirket tilstand at have kørt over for rødt lys, hvormed der skete et alvorligt færdselsuheld. Uheldet, som fandt sted en januaraften på Giber Ringvej i Mårslet, medførte, at en 27-årig mandlig passager i hans bil afgik ved døden.

27. juni 2024

Østjyllands Politi

Trafikken bliver påvirket af stor fodboldfest i Aarhus

Lørdag aften spiller det danske herrelandshold i fodbold ottendedelsfinale i europamesterskabet, hvor de i Dortmund møder værtsnationen fra Tyskland. På havnen i Aarhus C vil der endnu en gang være opsat storskærm og indbudt til fodboldfest, og i den forbindelse vil trafikken blive påvirket i eftermiddags- og aftentimerne.

27. juni 2024

Østjyllands Politi

25-årig anholdt: Sigtet for drab i Viby

Østjyllands Politi har natten til torsdag anholdt en 25-årig mand, som er sigtet for onsdag aften at have dræbt en jævnaldrende mand med flere knivstik. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag kl. 13.00 i Retten i Aarhus.