Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

12. juli 2019

Anholdt med pistol i bilen – dømt til flere års fængsel

En 33-årig mand fra Randers blev fredag i Retten i Randers idømt fængsel i tre år og ti måneder for at have været i besiddelse af en pistol og ammunition på et offentligt sted under særligt skærpende omstændigheder.

Retten i Randers udefra forfra

Foto: Østjyllands Politi

Han blev anholdt en tidlig morgen den 4. januar i år, mens han var ved at skifte hjul på sin bil, der holdt parkeret på Mariagervej i Randers.  En patrulje opdagede tilfældigvis den 33-årige, som var eftersøgt, da han manglede at afsone tre måneders fængsel. Betjentene anholdt derfor manden, og da han er kendt for flere tyveriforhold, valgte de også at ransage bilen. I den fandt de en taske med en pistol og ni skarpe patroner. 

I retten erkendte den 33-årige, at det var hans pistol, og i dommen lagde retten vægt på, at han også tidligere var dømt for et lignende forhold. Oveni dommen for besiddelsen af skydevåben blev den 33-årige også dømt for en lang række tyverier, indbrud og færdselsforseelser. Over 50 forhold blev det til. 

Senioranklager Jakob Beyer er tilfreds med dommen. 

”Dommen viser, at der bliver slået hårdt ned på besiddelse af skydevåben på offentlige steder, og det er klart, at dommen bliver ekstra streng, når der er tale om et gentagelsestilfælde,” siger Jakob Beyer. 

Den 33-årige erkendte sin skyld og modtog dommen. 

 

Pressekontakt

Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

19. juli 2019

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Aarhus og åbner klublokaler

Fra fredag den 19. juli kl. 12.00 er der ikke længere visitationszone i Aarhus, og samtidigt bliver klublokalerne på Kappelvænget 8 igen åbnet op.

16. juli 2019

Østjyllands Politi

23-årig mand sigtes for brandstiftelse – fremstilles i grundlovsforhør

Østjyllands Politi anholdt tirsdag formiddag en 23-årig mand fra Aarhus og sigtede ham for brandstiftelse begået natten til søndag i en lejlighed på Eckersbergsgade i Aarhus. Han fremstilles onsdag kl. 8.30 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

12. juli 2019

Østjyllands Politi

36-årig får fire års fængsel i stor amfetamin-sag

Retten i Aarhus idømte torsdag en 36-årig mand fra Aarhus fire års fængsel for besiddelse af omkring tre kilo amfetamin. Dommen er den første i en stor amfetamin-sag, som Særlig Efterforskning Vest har efterforsket.

Afvis cookies