Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

12. juli 2019

Anholdt med pistol i bilen – dømt til flere års fængsel

En 33-årig mand fra Randers blev fredag i Retten i Randers idømt fængsel i tre år og ti måneder for at have været i besiddelse af en pistol og ammunition på et offentligt sted under særligt skærpende omstændigheder.

Retten i Randers udefra forfra

Foto: Østjyllands Politi

Han blev anholdt en tidlig morgen den 4. januar i år, mens han var ved at skifte hjul på sin bil, der holdt parkeret på Mariagervej i Randers.  En patrulje opdagede tilfældigvis den 33-årige, som var eftersøgt, da han manglede at afsone tre måneders fængsel. Betjentene anholdt derfor manden, og da han er kendt for flere tyveriforhold, valgte de også at ransage bilen. I den fandt de en taske med en pistol og ni skarpe patroner. 

I retten erkendte den 33-årige, at det var hans pistol, og i dommen lagde retten vægt på, at han også tidligere var dømt for et lignende forhold. Oveni dommen for besiddelsen af skydevåben blev den 33-årige også dømt for en lang række tyverier, indbrud og færdselsforseelser. Over 50 forhold blev det til. 

Senioranklager Jakob Beyer er tilfreds med dommen. 

”Dommen viser, at der bliver slået hårdt ned på besiddelse af skydevåben på offentlige steder, og det er klart, at dommen bliver ekstra streng, når der er tale om et gentagelsestilfælde,” siger Jakob Beyer. 

Den 33-årige erkendte sin skyld og modtog dommen. 

 

Pressekontakt

Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

19. november 2019

Østjyllands Politi

Yderligere to personer varetægtsfængslet efter aktion på rasteplads

Som opfølgning på den anholdelsesaktion, som Særlig Efterforskning Vest foretog på en rasteplads ved Ejer Bavnehøj den 9. november, er yderligere to personer anholdt og varetægtsfængslet i sagen.

18. november 2019

Østjyllands Politi

Tre mænd dømt for trusler og forsøg på brandstiftelse

Tre mænd blev mandag ved Retten i Aarhus dømt for forsøg på brandstiftelse og trusler ved den 14. juli i år at have kastet et stykke antændt fyrværkeri ind gennem vinduet til en lejlighed i Aarhus midtby.

13. november 2019

Østjyllands Politi

To mænd sigtet for hærværk i Randers

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 13.30 i Retten i Randers to mænd på 27 og 38 år fra henholdsvis Randers og Hobro, der begge sigtes for to tilfælde af groft hærværk i Randers i weekenden.

Afvis cookies