Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

24. oktober 2020 16:08

Knivbevæbnet mand ramt af skud i Hornslet

Knivbevæbnet mand ramt af skud i Hornslet

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Kl. 11.19 kørte Østjyllands Politi til anmeldelse om, at en mand bevæbnet med en kniv opførte sig truende foran en adresse i Hornslet.

Ved ankomst til stedet tog betjentene kontakt til manden, der var agressiv. Under den følgende politiforretning afgav politiet skud mod manden, som blev ramt flere steder på kroppen.

Betjentene ydede livreddende førstehjælp før manden blev kørt på hospitalet. Han er i kritisk tilstand. En pårørende er underrettet.

 

” Den uafhængige Politiklagemyndighed har overtaget sagen, som de altid gør, når politiet har affyret skud. Vi kan derfor ikke oplyse yderligere om den del af sagen for nuværende,” siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

 

 

 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

11. maj 2021

Østjyllands Politi

Fire vanvidskøretøjer beslaglagt på tre timer

Èn enkelt færdselsbetjent fra Østjyllands Politi beslaglagde mandag aften fire køretøjer på grund af vanvidskørsel – tre af dem på den samme strækning i Åbyhøj.

11. maj 2021

Østjyllands Politi

Vanvidsbilist fik skærpet straf for at bringe andres liv i fare

En 29-årig mand er blevet idømt et år og fire måneders fængsel og otte års frakendelse af førerretten for vanvidskørsel, hvor han undervejs bragte fire personers liv i fare.

7. maj 2021

Østjyllands Politi

64-årig mand dømt for voldtægt

En 64-årig mand er ved Retten i Aarhus blevet idømt to et halvt års fængsel for voldtægt ved at have tiltvunget sig analt samleje med en 58-årig kvinde.