Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

16. december 2021 13:50

Kvinde dræbt af knivstik - mand anholdt i sagen

En 28-årig kvinde er torsdag formiddag afgået ved døden, efter hun blev overfaldet og stukket med kniv i sin lejlighed på Byvangs Allé i Viby. En 38-årig mand er anholdt i sagen.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Torsdag kl. 10.30 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 28-årig kvinde var blevet overfaldet og stukket med kniv i en lejlighed på Byvangs Allé i Viby. Kvindens to børn, en 4-årig pige og en 6-årig dreng, var også på stedet, og pigen havde fået nogle snitsår på den ene hånd.

Der blev med det samme sendt både politi og ambulancer til stedet, hvor det hurtigt stod klart, at kvinden var svært tilskadekommen. Hun blev kørt til hospitalet, hvor hun kort før middagstid afgik ved døden. Den 4-årige pige blev også kørt til behandling på hospitalet, men hun havde umiddelbart kun fået overfladiske skader.

På gaden neden for kvindens lejlighed fik politiet kontakt til en 38-årig mand, der er far til de to børn. Han blev anholdt på stedet, og er nu blevet sigtet for drab. Han forventes fremstillet i grundlovsforhør fredag formiddag.

Torsdag eftermiddag arbejder politiet stadig på stedet og vil formentlig være der i nogle timer endnu. Politiet arbejder i øjeblikket på underretning af kvindens pårørende, og de sociale myndigheder er inddraget med henblik på varetagelse af de to mindreårige børn.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

17. maj 2023

Østjyllands Politi

Idømt fængsel efter overfald med golfkøller

To 18-årige mænd blev onsdag ved Retten i Aarhus dømt for grov vold ved i august sidste år at have slået en 26-årig mand flere gange med golfkøller. Overfaldet var så voldsomt, at den 26-årige fik livstruende skader.

15. maj 2023

Østjyllands Politi

Tvang fodboldtrøjen fra 16-årig: Idømt fængsel

To mænd er ved retten i Aarhus i dag blevet idømt fængsel for ulovlig tvang mod en 16-årig dreng efter en Superligakamp i Aarhus i september sidste år.

8. maj 2023

Østjyllands Politi

Narkopåvirket bilist idømt seks års fængsel for uagtsomt manddrab

En 31-årig mand er ved Retten i Randers mandag blevet idømt seks års fængsel for uagtsomt at have slået to personer ihjel i forbindelse med et færdselsuheld i Grenaa sidste sommer. Den 31-årige mand var påvirket af narkotika, da han i et frontalt sammenstød påkørte to personer i en modkørende bil, som begge afgik ved døden på stedet. Han blev derudover frakendt førerretten for bestandigt og hans bil blev konfiskeret.

Forslag