Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

16. december 2021 13:50

Kvinde dræbt af knivstik - mand anholdt i sagen

En 28-årig kvinde er torsdag formiddag afgået ved døden, efter hun blev overfaldet og stukket med kniv i sin lejlighed på Byvangs Allé i Viby. En 38-årig mand er anholdt i sagen.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Torsdag kl. 10.30 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 28-årig kvinde var blevet overfaldet og stukket med kniv i en lejlighed på Byvangs Allé i Viby. Kvindens to børn, en 4-årig pige og en 6-årig dreng, var også på stedet, og pigen havde fået nogle snitsår på den ene hånd.

Der blev med det samme sendt både politi og ambulancer til stedet, hvor det hurtigt stod klart, at kvinden var svært tilskadekommen. Hun blev kørt til hospitalet, hvor hun kort før middagstid afgik ved døden. Den 4-årige pige blev også kørt til behandling på hospitalet, men hun havde umiddelbart kun fået overfladiske skader.

På gaden neden for kvindens lejlighed fik politiet kontakt til en 38-årig mand, der er far til de to børn. Han blev anholdt på stedet, og er nu blevet sigtet for drab. Han forventes fremstillet i grundlovsforhør fredag formiddag.

Torsdag eftermiddag arbejder politiet stadig på stedet og vil formentlig være der i nogle timer endnu. Politiet arbejder i øjeblikket på underretning af kvindens pårørende, og de sociale myndigheder er inddraget med henblik på varetagelse af de to mindreårige børn.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

29. september 2022

Østjyllands Politi

Øget røgudvikling ved siloen på Studstrupværket

Her følger seneste nyt om branden i en silo ved Studstrupværket.

28. september 2022

Østjyllands Politi

Brand i silo på Studstrupværket - Ingen aktuel sundhedsfare

Her følger den seneste opdatering fra myndighederne på branden i en silo på Studstrupværket.

23. september 2022

Østjyllands Politi

Brand i silo på Studstrupværket - røgen er ikke sundhedsskadelig

Torsdag udbrød der brand i en større mængde træpiller i en silo på Studstrupværket, der ligger ved Skødstrup.

Forslag