Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

6. oktober 2020 17:14

Kvinde dræbt i færdselsuheld - politiet efterlyser vidner

En 27-årig kvinde er tirsdag eftermiddag blevet dræbt ved et færdselsuheld i krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej i Åbyhøj. Østjyllands Politi efterlyser vidner til uheldet.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Tirsdag kl. 15.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et alvorligt færdselsuheld i krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en kvindelig fodgænger var blevet ramt af en bil. Det stod hurtigt klart, at den 27-årige kvinde, der var blevet ramt af bilen, havde fået alvorlige skader, og hendes liv stod ikke til at redde. Hendes pårørende er underrettet.

Den 27-årige, mandlige fører af den bil, der påkørte kvinden, er blevet anholdt og er i øjeblikket ved at blive afhørt til sagen, ligesom en bilinspektør er tilkaldt for at undersøge uheldsstedet nærmere.

Østjyllands Politi vil dog meget gerne høre fra vidner til uheldet med henblik på at få klarlagt de nærmere omstændigheder. Hvis du så, hvad der skete før, under og efter den 27-årige kvinde blev ramt af bilen, så vil politiet meget gerne høre fra dig på telefon 114.

Trafikken er fortsat påvirket, da uheldsstedet ikke kan passeres i nordgående retning. Den nordgående trafik bliver derfor ledt udenom, mens den sydgående trafik ikke er påvirket. Tidshorisonten er pt. ukendt, men det vil blive meldt ud via twitter, når der åbnes for trafikken.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

23. april 2021

Østjyllands Politi

To mænd dømt for at ødelægge sandklit ved Skagen

To mænd på 62 og 39 år blev fredag i Retten i Hjørring idømt 60 dages betinget fængsel for groft hærværk og for flere overtrædelser af naturbeskyttelsesloven ved i oktober 2019 at have at ødelagt en fredet sandklit ved Skagen Sønderstrand.

23. april 2021

Østjyllands Politi

Idømt forvaring for voldtægt af sin gravide kæreste

En 32-årig mand er fredag ved retten i Aarhus idømt forvaring på ubestemt tid for at have voldtaget sin daværende 25-årige kæreste, der var gravid med deres fælles barn.

22. april 2021

Østjyllands Politi

Fortsat stort fald i antallet af indbrud

Antallet af anmeldte indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds er mere end halveret i 1. kvartal 2021 sammenlignet med 1. kvartal 2020.