Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

12. marts 2022 12:17

Kvinde fundet død - 29-årig mand anholdt

En kvinde blev lørdag morgen fundet død på en adresse i Mårslet. Dødfaldet vurderes som værende mistænkeligt, hvorfor der er iværksat en drabsefterforskning. En person er anholdt.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi fik lørdag morgen kl. 07.22 via 112 en anmeldelse om, at en 33-årig kvinde var fundet død på en adresse i Mårslet. Da politiet ankom til stedet, var der nogle omstændigheder, der gjorde, at dødsfaldet blev betragtet som mistænkeligt.

 

Østjyllands Politi iværksatte derfor straks en efterforskning, og herunder blev der afspærret et større område omkring det hus, hvor kvinden blev fundet, og politiet har hele morgen og formiddagen arbejdet på stedet.

På baggrund af den foreløbige efterforskning, er det politiets foreløbige vurdering, at kvinden kan være blevet dræbt. Politiets undersøgelser på gerningsstedet medførte, at der blev foretaget anholdelse af en 29-årig mand. Den anholdte har relationer til den 33-årige kvinde.

Østjyllands Politi er fortsat til stede i Mårslet og vil være det i nogle timer endnu. Af hensyn til den videre efterforskning kan politiet på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om sagen. Kvindens pårørende er underrettet.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

25. april 2024

Østjyllands Politi

Kvalificeret brandstiftelse gav flere års fængsel

Retten i Randers har torsdag idømt en 17-årig ung mand tre års fængsel for i oktober sidste år at have sat ild til en ejendom på Vissingvej i Hadsten. Brandstiftelsen medførte overhængende fare for andre personer, da de måtte forlade stedet, mens bygningen nedbrændte.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Skole evakueret efter bombetrussel – 16-årig anholdt

Elever og lærere på Elsted Skole i Lystrup blev omkring tirsdag middag evakueret til Lystrup Idrætscenter på grund af en telefonisk bombetrussel rettet mod skolen. Evakueringen foregik stille og roligt, og alle var hurtigt ude fra skolen.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at stjæle tasker fra ældre borgere

Retten i Aarhus har tirsdag idømt en 42-årig mand og en 34-årig kvinde fængsel for at have begået en lang række tasketyverier og røverier mod ældre kvinder. Overfaldene fandt sted i efteråret 2023 i flere forskellige aarhusianske bydele.