Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

12. marts 2022 12:17

Kvinde fundet død - 29-årig mand anholdt

En kvinde blev lørdag morgen fundet død på en adresse i Mårslet. Dødfaldet vurderes som værende mistænkeligt, hvorfor der er iværksat en drabsefterforskning. En person er anholdt.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi fik lørdag morgen kl. 07.22 via 112 en anmeldelse om, at en 33-årig kvinde var fundet død på en adresse i Mårslet. Da politiet ankom til stedet, var der nogle omstændigheder, der gjorde, at dødsfaldet blev betragtet som mistænkeligt.

 

Østjyllands Politi iværksatte derfor straks en efterforskning, og herunder blev der afspærret et større område omkring det hus, hvor kvinden blev fundet, og politiet har hele morgen og formiddagen arbejdet på stedet.

På baggrund af den foreløbige efterforskning, er det politiets foreløbige vurdering, at kvinden kan være blevet dræbt. Politiets undersøgelser på gerningsstedet medførte, at der blev foretaget anholdelse af en 29-årig mand. Den anholdte har relationer til den 33-årige kvinde.

Østjyllands Politi er fortsat til stede i Mårslet og vil være det i nogle timer endnu. Af hensyn til den videre efterforskning kan politiet på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om sagen. Kvindens pårørende er underrettet.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

22. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt 13 års fængsel efter voldsomt drab

En 35-årig mand blev fredag ved en tilståelsessag i Retten i Aarhus idømt 13 års ubetinget fængsel for i april sidste år at have dræbt en 53-årig kvinde med adskillige knivstik på hendes adresse i Beder.

21. april 2024

Østjyllands Politi

Biltræf i Randers

Flere biler og motorcykler beslaglagt i forbindelse med biltræf i Randers

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.