Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

4. september 2023 03:55

Mand anholdt i forbindelse med mistænkeligt dødsfald

Mand anholdt i forbindelse med mistænkeligt dødsfald
En mand er søndag aften blevet anholdt i forbindelse med et mistænkeligt dødsfald på en adresse i Aarhus V

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Mand anholdt i forbindelse med mistænkeligt dødsfald
En mand er søndag aften blevet anholdt i forbindelse med et mistænkeligt dødsfald på en adresse i Aarhus V
 
Østjyllands Politi modtog søndag kl. 1821 et 1-1-2-opkald vedrørende en livløs kvinde i en lejlighed på en adresse i Aarhus V. Politi, ambulance og læge blev straks sendt til stedet, men kvindens liv stod ikke til at redde, og kvinden blev erklæret død på stedet. 

Der er tale om en 18-årig kvinde og de pårørende er underrettet.

Østjyllands Politi har iværksat efterforskning og har været tilstede i området omkring Gudrunsvej i løbet af aftenen og vil fortsat være tilstede i løbet af natten.

”Der er tale om en meget alvorlig hændelse, hvor en 18-årig kvinde har mistet livet under mistænkelige omstændigheder. Vi har iværksat en intensiv efterforskning, og vi er tilfredse med, at det har været muligt at foretage denne anholdelse i sagen. Efterforskningen vil forsætte, indtil at vi har klarlagt de nærmere omstændighederne i sagen.” udtaler vicepolitiinspektør Thomas Schouby Hansen, Østjyllands Politi. 

Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen og kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse noget nærmere om, hvad den anholdte mand er sigtet for.
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

21. maj 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for digitale krænkelser af unge piger

Retten i Randers har idømt en 20-årig mand knap to års fængsel for en lang række forsøg på ulovlig tvang samt trusler og blufærdighedskrænkelse af piger og yngre kvinder. Forholdene fandt sted over internettet, primært på Snapchat, og den 20-årige blev desuden kendt skyldig i besiddelse og udbredelse af børnepornografisk materiale.

17. maj 2024

Østjyllands Politi

42-årig mand idømt behandlingsdom for at viderestille myndigheders telefonnumre til sig selv

Retten i Randers har kendt en 42-årig mand skyldig i flere forhold af såkaldt uberettiget udøvelse af offentlig myndighed ved blandt andet at have formået at få viderestillet Psykiatrifondens og Region Midtjyllands telefonnumre til sit eget nummer. Den 42-årige blev ved retten idømt en behandlingsdom.

13. maj 2024

Østjyllands Politi

26-årig idømt 8 års fængsel og udvist efter drabsforsøg

En 26-årig mand blev mandag idømt otte års ubetinget fængsel og udvist for bestandigt for forsøg på manddrab og brandstiftelse ved den 14. marts sidste år at have sat ild på et kollegieværelse i Grenaa, hvor en 19-årig mand befandt sig.