Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

20. april 2023 09:01

Kvinde fundet dræbt i Beder: 34-årig mand anholdt

En 34-årig mand sigtes for onsdag aften at have dræbt en 53-årig kvinde med flere knivstik på en adresse i Beder. Han fremstilles torsdag i grundlovsforhør.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi modtog onsdag kl. 20.57 en anmeldelse om et overfald på adressen i Beder, og få minutter efter var den første patrulje på stedet.

 

Her fandt betjentene en 53-årig kvinde, der var afgået ved døden. På stedet befandt der sig også flere personer, heriblandt en 34-årig mand, som blev anholdt og sigtet for manddrab. 

”Vi var på stedet med flere patruljer meget kort tid efter anmeldelsen, og derfor kunne vi hurtigt skride til anholdelse af den 34-årige. Han har et forudgående kendskab til den 53-årige, men på nuværende tidspunkt ønsker vi ikke at oplyse yderligere om deres relation, muligt motiv eller det nærmere hændelsesforløb. Vi har allerede foretaget en lang række efterforskningsskridt, afhøringer og sporsikring, men der venter et stort efterforskningsarbejde forude for at få afdækket hændelsesforløbet og motivet, ” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Østjyllands Politi er færdige med de indledende undersøgelser på gerningsstedet, men adressen er fortsat afspærret. 

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen. 

Tidspunktet for grundlovsforhøret bliver meldt ud på politiets Twitter-profil, så snart det kendes. 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.

18. april 2024

Østjyllands Politi

53-årig mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Der var forhold omkring dødsfaldet der virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret, mens politiet undersøgte forholdet nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

10. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at blotte sig for fremmed kvinde

Retten i Randers har idømt en 32-årig mand 20 dages fængsel for at have berørt en fremmed kvinde på numsen og blottet sig foran en anden. Begge episoder af blufærdighedskrænkelse blev begået i juni sidste år.