Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

20. april 2023 09:01

Kvinde fundet dræbt i Beder: 34-årig mand anholdt

En 34-årig mand sigtes for onsdag aften at have dræbt en 53-årig kvinde med flere knivstik på en adresse i Beder. Han fremstilles torsdag i grundlovsforhør.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi modtog onsdag kl. 20.57 en anmeldelse om et overfald på adressen i Beder, og få minutter efter var den første patrulje på stedet.

 

Her fandt betjentene en 53-årig kvinde, der var afgået ved døden. På stedet befandt der sig også flere personer, heriblandt en 34-årig mand, som blev anholdt og sigtet for manddrab. 

”Vi var på stedet med flere patruljer meget kort tid efter anmeldelsen, og derfor kunne vi hurtigt skride til anholdelse af den 34-årige. Han har et forudgående kendskab til den 53-årige, men på nuværende tidspunkt ønsker vi ikke at oplyse yderligere om deres relation, muligt motiv eller det nærmere hændelsesforløb. Vi har allerede foretaget en lang række efterforskningsskridt, afhøringer og sporsikring, men der venter et stort efterforskningsarbejde forude for at få afdækket hændelsesforløbet og motivet, ” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Østjyllands Politi er færdige med de indledende undersøgelser på gerningsstedet, men adressen er fortsat afspærret. 

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen. 

Tidspunktet for grundlovsforhøret bliver meldt ud på politiets Twitter-profil, så snart det kendes. 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

28. september 2023

Østjyllands Politi

Belgisk mand idømt fængsel overfald på 14-årig fodboldfan

En 18-årig belgisk ung mand er torsdag blevet idømt fem måneders ubetinget fængsel for at have overfaldet en 14-årig dansk fodboldfan og taget hans trøje tæt på stadion i Aarhus i forbindelse med en fodboldkamp.

25. september 2023

Østjyllands Politi

Formodede tyvekoster: Er det din Bamsestol?

Østjyllands Politi søger ejerne af en Bamsestol, to PH-lamper og noget sølvtøj, som blev fundet i forbindelse med en ransagning.

22. september 2023

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi lukker rockerklubhuse

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Østjyllands Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.