Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

22. september 2023 18:13

Østjyllands Politi lukker rockerklubhuse

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Østjyllands Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Det drejer sig om klubhuset tilhørende Hells Angels på Marøgelhøj 5 i Lystrup og klubhuset tilhørende Hells Angels på Rådmands Boulevard 50 i Randers, hvor politiet nu har indført opholdsforbud, så ingen personer må tage ophold på stedet. Forbuddet træder i kraft i dag den 22. september 2023 kl. 18.00 og gælder foreløbigt frem til 6. oktober 2023 kl. 18.00.

 

Se den aktuelle status vedr. nedlukingen af rockerklubhuse på linket her: https://politi.dk/forbud-mod-ophold-i-bestemte-ejendomme-rockerloven  


Lukningen sker blandt andet på baggrund af de voldsomme hændelser tidligere på måneden i København, hvor rockergrupperingen blev angrebet – formentligt som et led i en verserende konflikt. Samme rockergruppering holder i Østjylland til i to klubhuse, som altså nu bliver lukket.

 

Vil skabe tryghed for borgerne

”Vi har fulgt situationen i København tæt, og derudover har vi løbende den seneste tid kigget på efterretninger og mulige konfliktscenarier i forhold til, hvilke grupperinger vi har i Østjylland. Det samlede billede, vi står med nu, gør, at vi skrider ind for at skabe tryghed blandt borgerne og være på forkant med situationen. Vi vil undgå, at konflikten udvikler sig, og at der kommer til at opstå uro omkring de tilholdssteder, som rockerklubben har i Østjylland,” siger politiinspektør Anders Uhrskov.

Foreløbigt gælder opholdsforbuddet i 14 dage, og hvis man overtræder forbuddet, risikerer man at blive straffet med fængsel i op til to år.

 

Pressekontakt

Politiinspektør Anders Uhrskov, tlf. 3051 3277

 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

28. juni 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for trafikdrab på Giber Ringvej

Retten i Aarhus har idømt en 28-årig mand fem og et halvt års fængsel for uagtsomt manddrab ved i narkopåvirket tilstand at have kørt over for rødt lys, hvormed der skete et alvorligt færdselsuheld. Uheldet, som fandt sted en januaraften på Giber Ringvej i Mårslet, medførte, at en 27-årig mandlig passager i hans bil afgik ved døden.

27. juni 2024

Østjyllands Politi

Trafikken bliver påvirket af stor fodboldfest i Aarhus

Lørdag aften spiller det danske herrelandshold i fodbold ottendedelsfinale i europamesterskabet, hvor de i Dortmund møder værtsnationen fra Tyskland. På havnen i Aarhus C vil der endnu en gang være opsat storskærm og indbudt til fodboldfest, og i den forbindelse vil trafikken blive påvirket i eftermiddags- og aftentimerne.

27. juni 2024

Østjyllands Politi

25-årig anholdt: Sigtet for drab i Viby

Østjyllands Politi har natten til torsdag anholdt en 25-årig mand, som er sigtet for onsdag aften at have dræbt en jævnaldrende mand med flere knivstik. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag kl. 13.00 i Retten i Aarhus.