Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

22. september 2023 18:13

Østjyllands Politi lukker rockerklubhuse

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Østjyllands Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Det drejer sig om klubhuset tilhørende Hells Angels på Marøgelhøj 5 i Lystrup og klubhuset tilhørende Hells Angels på Rådmands Boulevard 50 i Randers, hvor politiet nu har indført opholdsforbud, så ingen personer må tage ophold på stedet. Forbuddet træder i kraft i dag den 22. september 2023 kl. 18.00 og gælder foreløbigt frem til 6. oktober 2023 kl. 18.00.

 

Se den aktuelle status vedr. nedlukingen af rockerklubhuse på linket her: https://politi.dk/forbud-mod-ophold-i-bestemte-ejendomme-rockerloven  


Lukningen sker blandt andet på baggrund af de voldsomme hændelser tidligere på måneden i København, hvor rockergrupperingen blev angrebet – formentligt som et led i en verserende konflikt. Samme rockergruppering holder i Østjylland til i to klubhuse, som altså nu bliver lukket.

 

Vil skabe tryghed for borgerne

”Vi har fulgt situationen i København tæt, og derudover har vi løbende den seneste tid kigget på efterretninger og mulige konfliktscenarier i forhold til, hvilke grupperinger vi har i Østjylland. Det samlede billede, vi står med nu, gør, at vi skrider ind for at skabe tryghed blandt borgerne og være på forkant med situationen. Vi vil undgå, at konflikten udvikler sig, og at der kommer til at opstå uro omkring de tilholdssteder, som rockerklubben har i Østjylland,” siger politiinspektør Anders Uhrskov.

Foreløbigt gælder opholdsforbuddet i 14 dage, og hvis man overtræder forbuddet, risikerer man at blive straffet med fængsel i op til to år.

 

Pressekontakt

Politiinspektør Anders Uhrskov, tlf. 3051 3277

 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

11. juni 2024

Østjyllands Politi

Flere personer anholdt i koordineret aktion mod omfattende økonomisk kriminalitet

Tirsdag formiddag har Østjyllands Politi foretaget anholdelser af flere forskellige personer, der er mistænkt for på forskellig vis at have medvirket til mandatsvig, skattesvig, hæleri og hvidvask af flere millioner kroner. Kriminaliteten er ifølge politiets efterforskning blevet begået i forbindelse med en ejendomshandel i København.

11. juni 2024

Østjyllands Politi

16-årig idømt otte års fængsel for drab på jævnaldrende

En 16-årig dreng er ved Retten i Randers blevet idømt otte års fængsel for i november sidste år at have dræbt en jævnaldrende dreng på Stationsplads i Grenaa. Den 15-årige døde kort tid efter, at han var blevet stukket med kniv, mens den nu dømte 16-årige blev anholdt senere samme aften.

6. juni 2024

Østjyllands Politi

Mand og kvinde idømt fængsel for bedragerier og cykeltyverier

En 34-årig mand og en 32-årig kvinde er ved Retten i Randers blevet idømt samlet knap to års fængsel for en lang række tilfælde af samhandelsbedrageri på internettet og cykeltyverier i Randers-området. De modtog dommen.