Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

22. september 2023 18:13

Østjyllands Politi lukker rockerklubhuse

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Østjyllands Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Det drejer sig om klubhuset tilhørende Hells Angels på Marøgelhøj 5 i Lystrup og klubhuset tilhørende Hells Angels på Rådmands Boulevard 50 i Randers, hvor politiet nu har indført opholdsforbud, så ingen personer må tage ophold på stedet. Forbuddet træder i kraft i dag den 22. september 2023 kl. 18.00 og gælder foreløbigt frem til 6. oktober 2023 kl. 18.00.

 

OPDATERET d. 6. oktober 2023: Opholdsforbuddet gælder nu frem til torsdag d. 19. oktober 2023


Lukningen sker blandt andet på baggrund af de voldsomme hændelser tidligere på måneden i København, hvor rockergrupperingen blev angrebet – formentligt som et led i en verserende konflikt. Samme rockergruppering holder i Østjylland til i to klubhuse, som altså nu bliver lukket.

 

Vil skabe tryghed for borgerne

”Vi har fulgt situationen i København tæt, og derudover har vi løbende den seneste tid kigget på efterretninger og mulige konfliktscenarier i forhold til, hvilke grupperinger vi har i Østjylland. Det samlede billede, vi står med nu, gør, at vi skrider ind for at skabe tryghed blandt borgerne og være på forkant med situationen. Vi vil undgå, at konflikten udvikler sig, og at der kommer til at opstå uro omkring de tilholdssteder, som rockerklubben har i Østjylland,” siger politiinspektør Anders Uhrskov.

Foreløbigt gælder opholdsforbuddet i 14 dage, og hvis man overtræder forbuddet, risikerer man at blive straffet med fængsel i op til to år.

 

Pressekontakt

Politiinspektør Anders Uhrskov, tlf. 3051 3277

 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

30. november 2023

Østjyllands Politi

Udenlandsk par fængslet og udvist efter groft overfald i Aarhus C

Det, der skulle have været en god aften i byen, endte med at blive det stik modsatte for to mænd og to kvinder, da de natten til den 30. maj blev brutalt overfaldet med slag og spark af et udenlandsk par. Torsdag blev de to gerningsmænd - en 28-årig mand og en 19-årig kvinde - idømt fængsel ved Retten i Aarhus og udvist i flere år.

29. november 2023

Østjyllands Politi

Tilskuere vil blive tilbageholdt til fodboldkamp

Torsdag den 7. december kl. 18.00 spiller fodboldklubben AGF hjemme på stadion i Aarhus mod Brøndby IF i den danske pokalturnering. I den forbindelse vil Østjyllands Politi gøre brug af en ny lov, hvorved udebanefans kan blive tilbageholdt på stadion i op til en time efter kampens slutfløjt.

27. november 2023

Østjyllands Politi

15-årig varetægtsfængslet efter drab i Grenaa

En 15-årig dreng, der er sigtet for at have dræbt en jævnaldrende dreng søndag aften i Grenaa, blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet i surrogat på en ungdomsinstitution frem til den 18. december.