Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

3. juni 2023 19:07

Overfald efterforskes som drabsforsøg

Østjyllands Politi har siden kl. 00.10 efterforsket et overfald i mod to personer på Langenæs Allé i Aarhus

Østjyllands Politi har i løbet af natten efterforsket et alvorligt overfald, hvor to mænd blev overfaldet, efter at de var blevet påkørt i bil. Den ene af de to mænd pådrog sig skader, som ikke var livstruende, mens den anden pådrog sig så alvorlige skader, at han i en periode var i kritisk tilstand, men nu meldes uden for livsfare.  

”Vi ser med stor alvor på overfaldet og betragter det som et drabsforsøg. Den foreløbige efterforskning har vist, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø i Aarhus. Det betyder at vi efterforsker massivt for at opklare sagen. Samtidig er det også vigtigt at understrege, at overfaldet er sket i et miljø, som gør, at den almene borger i Aarhus ikke skal være bekymret for at færdes i bylivet," siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

" Via vores efterforskning har vi fået en konkret mistanke til de formodede gerningsmænd og derfor opfordrer vi gerningsmændene til at melde sig selv," forsætter Anders Uhrskov

 

Politiet hører gerne fra vidner: 

”Vi ved, at der har været en del mennesker i området omkring Langenæs Allé på gerningstidspunktet som har været på vej hjem fra North Side Festival, og derfor opfordrer vi alle, der måtte have set noget, til at kontakte politiet på 114,” oplyser Anders Uhrskov. 

 

Synligt politi: 

Som følge af overfaldet vil Østjyllands politi have et øget fokus på dette kriminelle miljø.

 

Pressens kontaktpunkt: 

Kommunikation: 41740440

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

18. juni 2024

Østjyllands Politi

Fem mænd anholdt i koordineret aktion mod kriminelt narkonetværk

Tirsdag formiddag har Østjyllands Politi slået til på en lang række østjyske adresser og foretaget ransagninger og anholdelser af fem mænd, der alle er mistænkt for at være involveret i en sag om indførelse af store mængder narko til Danmark. Fire af mændene vil forventeligt blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus onsdag morgen.

17. juni 2024

Østjyllands Politi

Groft overfald på Banegårdspladsen i Aarhus

Pressemeddelse

11. juni 2024

Østjyllands Politi

Flere personer anholdt i koordineret aktion mod omfattende økonomisk kriminalitet

Tirsdag formiddag har Østjyllands Politi foretaget anholdelser af flere forskellige personer, der er mistænkt for på forskellig vis at have medvirket til mandatsvig, skattesvig, hæleri og hvidvask af flere millioner kroner. Kriminaliteten er ifølge politiets efterforskning blevet begået i forbindelse med en ejendomshandel i København.