Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

3. juni 2023 19:07

Overfald efterforskes som drabsforsøg

Østjyllands Politi har siden kl. 00.10 efterforsket et overfald i mod to personer på Langenæs Allé i Aarhus

Østjyllands Politi har i løbet af natten efterforsket et alvorligt overfald, hvor to mænd blev overfaldet, efter at de var blevet påkørt i bil. Den ene af de to mænd pådrog sig skader, som ikke var livstruende, mens den anden pådrog sig så alvorlige skader, at han i en periode var i kritisk tilstand, men nu meldes uden for livsfare.  

”Vi ser med stor alvor på overfaldet og betragter det som et drabsforsøg. Den foreløbige efterforskning har vist, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø i Aarhus. Det betyder at vi efterforsker massivt for at opklare sagen. Samtidig er det også vigtigt at understrege, at overfaldet er sket i et miljø, som gør, at den almene borger i Aarhus ikke skal være bekymret for at færdes i bylivet," siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

" Via vores efterforskning har vi fået en konkret mistanke til de formodede gerningsmænd og derfor opfordrer vi gerningsmændene til at melde sig selv," forsætter Anders Uhrskov

 

Politiet hører gerne fra vidner: 

”Vi ved, at der har været en del mennesker i området omkring Langenæs Allé på gerningstidspunktet som har været på vej hjem fra North Side Festival, og derfor opfordrer vi alle, der måtte have set noget, til at kontakte politiet på 114,” oplyser Anders Uhrskov. 

 

Synligt politi: 

Som følge af overfaldet vil Østjyllands politi have et øget fokus på dette kriminelle miljø.

 

Pressens kontaktpunkt: 

Kommunikation: 41740440

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

28. september 2023

Østjyllands Politi

Belgisk mand idømt fængsel overfald på 14-årig fodboldfan

En 18-årig belgisk ung mand er torsdag blevet idømt fem måneders ubetinget fængsel for at have overfaldet en 14-årig dansk fodboldfan og taget hans trøje tæt på stadion i Aarhus i forbindelse med en fodboldkamp.

25. september 2023

Østjyllands Politi

Formodede tyvekoster: Er det din Bamsestol?

Østjyllands Politi søger ejerne af en Bamsestol, to PH-lamper og noget sølvtøj, som blev fundet i forbindelse med en ransagning.

22. september 2023

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi lukker rockerklubhuse

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Østjyllands Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.