Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

25. marts 2021 08:56

Politiet efterlyser vidner til skudepisode i Viby

Østjyllands Politi efterlyser vidner til en skudepisode i Viby syd for Aarhus tidligt torsdag morgen.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Torsdag morgen kl. 06.54 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der havde hørt skud ved Skanderborgvej tæt på Viby Idrætspark i Viby syd for Aarhus. Kort efter så borgeren to udenlandsk udseende mænd, der kom løbende hen til en sort BMW med tildækkede nummerplader, der holdt parkeret på stedet, hvorefter de kørte nordpå ad Nordbyvej og mod vest ad Ormslevvej.

Da politiet ankom til stedet, kunne det konstateres, at der var blevet affyret skud ind igennem et vindue til en lejlighed på Skanderborgvej. I lejligheden befandt sig en 37-årig mand, der var uskadt.

Østjyllands Politi er ved at efterforske sagen nærmere og vil i den forbindelse gerne høre fra borgere, der kan have hørt eller set noget umiddelbart inden kl. 07.00 torsdag morgen, eller som kan have set den omtalte sorte BMW.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

På grund af den igangværende efterforskning blev Skanderborgvej spærret for trafik ud af byen torsdag morgen. Kort efter kl. 08.00 blev det ene spor åbnet for trafik, men det forventes, at det andet spor vil være lukket nogle timer endnu.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

16. juli 2024

Østjyllands Politi

Mand og kvinde efter ransagning i sag om indsmugling af kokain

Østjyllands Politi foretog mandag eftermiddag anholdelse af en 40-årig mand og en 39-årig kvinde på en adresse i Nimtofte. Manden og kvinden blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers efter et tip fra Toldstyrelsen om indsmugling af kokain.

11. juli 2024

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Viby

Østjyllands Politi ophæver nu den visitationszone, der i fredags blev oprettet i et mindre område i Viby efter flere episoder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

10. juli 2024

Østjyllands Politi

To mænd løsladt i drabssag

Østjyllands Politi løslod tirsdag to mænd på 32 og 33 år, der har siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor de er sigtet for medvirken til drabet på en 25-årig mand den 26. juni på en p-plads i Viby J.