Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

20. oktober 2022 10:00

Branden i Studstrup er slukket, og de udsatte borgere kan atter vende hjem

Branden i en silo på Studstrupværket er efter flere ugers intenst arbejde blevet slukket, og de særligt udsatte borgere, der i perioder blev anbefalet at opholde sig andetsteds, kan nu vende hjem igen.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Siden den 22. september har Østjyllands Brandvæsen med assistance fra blandt andre Beredskabsstyrelsen og Forsvaret arbejdet med at få slukket en omfattende brand i en silo ved Strudstrupværket.

Tidligt torsdag morgen er de sidste træpiller blevet slukket, og dermed er slukningsarbejdet afsluttet. Der sker fortsat udkørsel, men der er ikke brand i de træpiller, som køres ud hen over dagen.

Brandvæsnet vil fortsat være til stede det næste døgns tid, da der endnu er et stort oprydningsarbejde på stedet.

Da branden nu er slukket, vil der ikke længere være røgudvikling, men man vil fortsat kunne se damp fra siloen. De særligt udsatte borgere med hjerte- og lungesygdomme, som i perioder er blevet anbefalet at opholde sig andetsteds, kan atter vende tilbage til området.

Oprydningsarbejdet vil formentlig stå på i nogle dage endnu, hvilket også betyder, at der fortsat vil være en del trafik til og fra området.

Østjyllands Politi undersøger den nærmere årsag til branden.


Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

28. september 2023

Østjyllands Politi

Belgisk mand idømt fængsel overfald på 14-årig fodboldfan

En 18-årig belgisk ung mand er torsdag blevet idømt fem måneders ubetinget fængsel for at have overfaldet en 14-årig dansk fodboldfan og taget hans trøje tæt på stadion i Aarhus i forbindelse med en fodboldkamp.

25. september 2023

Østjyllands Politi

Formodede tyvekoster: Er det din Bamsestol?

Østjyllands Politi søger ejerne af en Bamsestol, to PH-lamper og noget sølvtøj, som blev fundet i forbindelse med en ransagning.

22. september 2023

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi lukker rockerklubhuse

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Østjyllands Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.