Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

16. januar 2024 12:02

Risiko for kraftig snefygning – Østjyllands Politi fraråder unødig udkørsel


På grund af risiko for kraftig snefygning fraråder Østjyllands Politi al unødig udkørsel i Østjyllands politikreds fra tirsdag aften kl. 23.00 til onsdag formiddag kl. 10.00. Der kan komme en del sne på vejen, og sigtbarheden kan blive kraftigt forringet, hvilket kan skabe trafikale udfordringer.

trafikinfo logo

Når politiet fraråder al unødig udkørsel, så er det en henstilling til, at man som bilist spørger sig selv, om er strengt nødvendigt at tage ud at køre. Det kan være, man skal snakke med sin arbejdsgiver om, hvorvidt man kan arbejde hjemme, og man kan overveje, om man skal udskyde indkøbsturen og besøget hos familien. 

Hvis man vurderer, at det er nødvendigt at køre afsted, så forbered dig inden: 
Tag tæpper, mad-og drikkevarer, varmt tøj og skovl med i bilen, så du er bedre rustet, hvis du skulle blive fanget i en snedrive på vejen. 

 

Særligt opmærksom på lastbiler

Østjyllands Politi opfordrer særligt vognmænd og lastbilchauffører til at være opmærksomme på situationen på vejene og overveje en ekstra gang, om det er nødvendigt at køre ud, da der bl.a. under den seneste snestorm var en del lastbiler, der havde store problemer på vejene. 

Du kan følge med i trafiksituationen på trafikinfo.dk. Østjyllands Politi vil i løbet af aftenen og natten løbende opdatere på X (tidl. Twitter) og på politi.dk, når der er nyt om situationen. 

Østjyllands Politi dækker over Randers, Aarhus, Odder, Favrskov, Syddjurs, Norddjurs, og Samsø Kommune. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

21. maj 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for digitale krænkelser af unge piger

Retten i Randers har idømt en 20-årig mand knap to års fængsel for en lang række forsøg på ulovlig tvang samt trusler og blufærdighedskrænkelse af piger og yngre kvinder. Forholdene fandt sted over internettet, primært på Snapchat, og den 20-årige blev desuden kendt skyldig i besiddelse og udbredelse af børnepornografisk materiale.

17. maj 2024

Østjyllands Politi

42-årig mand idømt behandlingsdom for at viderestille myndigheders telefonnumre til sig selv

Retten i Randers har kendt en 42-årig mand skyldig i flere forhold af såkaldt uberettiget udøvelse af offentlig myndighed ved blandt andet at have formået at få viderestillet Psykiatrifondens og Region Midtjyllands telefonnumre til sit eget nummer. Den 42-årige blev ved retten idømt en behandlingsdom.

13. maj 2024

Østjyllands Politi

26-årig idømt 8 års fængsel og udvist efter drabsforsøg

En 26-årig mand blev mandag idømt otte års ubetinget fængsel og udvist for bestandigt for forsøg på manddrab og brandstiftelse ved den 14. marts sidste år at have sat ild på et kollegieværelse i Grenaa, hvor en 19-årig mand befandt sig.