Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

3. december 2021 09:39

43-årig mand dræbt af knivstik – to mænd anholdt

En 43-årig mand afgik natten til fredag ved døden, efter han var blevet stukket med kniv. To mænd er anholdt og sigtet for drabet.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi fik kl. 2.14 en anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv i en lejlighed i på Pontoppidansgade i Randers. Da politi og ambulance kom frem, fandt de den 43-årige mand liggende i lejligheden, og der blev hurtigt udført akut førstehjælp – hans liv stod dog ikke til at redde. 

Ud over den 43-årige befandt der sig to mænd på 37 og 39 år i lejligheden, og de blev begge anholdt og sigtet for manddrab. 

 

Uklart hændelsesforløb

”Det er endnu uklart, hvad der er foregået i lejligheden, og hvem der har ført kniven. Nu skal vi have foretaget yderligere afhøringer og lavet en række tekniske undersøgelser for at få klarlagt forløbet. Det vi ved, er, at den 43-årige har befundet sig i lejligheden med to bekendte, og der er intet i vores indledende efterforskning, der tyder på, at der har været andre personer til stede, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup. 

Der forventes at blive afholdt grundlovsforhør i sagen i løbet af fredag eftermiddag. 

Tidspunktet for grundlovsforhøret vil blive meldt ud senere via Østjyllands Politis Twitter-konto. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

25. april 2024

Østjyllands Politi

Kvalificeret brandstiftelse gav flere års fængsel

Retten i Randers har torsdag idømt en 17-årig ung mand tre års fængsel for i oktober sidste år at have sat ild til en ejendom på Vissingvej i Hadsten. Brandstiftelsen medførte overhængende fare for andre personer, da de måtte forlade stedet, mens bygningen nedbrændte.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Skole evakueret efter bombetrussel – 16-årig anholdt

Elever og lærere på Elsted Skole i Lystrup blev omkring tirsdag middag evakueret til Lystrup Idrætscenter på grund af en telefonisk bombetrussel rettet mod skolen. Evakueringen foregik stille og roligt, og alle var hurtigt ude fra skolen.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at stjæle tasker fra ældre borgere

Retten i Aarhus har tirsdag idømt en 42-årig mand og en 34-årig kvinde fængsel for at have begået en lang række tasketyverier og røverier mod ældre kvinder. Overfaldene fandt sted i efteråret 2023 i flere forskellige aarhusianske bydele.