Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

10. juli 2024 11:39

To mænd løsladt i drabssag

Østjyllands Politi løslod tirsdag to mænd på 32 og 33 år, der har siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor de er sigtet for medvirken til drabet på en 25-årig mand den 26. juni på en p-plads i Viby J.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

De to mænd blev anholdt tæt på gerningsstedet på Grøfthøjparken kort efter, at den 25-årige var blevet stukket ned. Nogle timer senere blev en 25-årig mand også anholdt i sagen, og han blev sigtet for manddrab. Alle tre blev dagen efter varetægtsfængslet. 

”Vi har foretaget en lang række efterforskningsskridt, og det gør, at vi nu vurderer, at der ikke længere er grundlag for at opretholde varetægtsfængslingen af den 32-årige og 33-årige. Der udestår dog fortsat en del efterforskning i sagen, og vi har derfor også valgt fortsat at opretholde sigtelserne mod de to løsladte,” siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby

Den tredje anholdte sidder stadig varetægtsfængslet, og Østjyllands Politi mistænker fortsat, at det var ham, der førte kniven og dræbte den 25-årige. 

Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

11. juli 2024

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Viby

Østjyllands Politi ophæver nu den visitationszone, der i fredags blev oprettet i et mindre område i Viby efter flere episoder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

5. juli 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi opretter visitationszone efter skyderi (NU OPHÆVET)

OPDATERET: VISITATIONSZONEN BLEV OPHÆVET 11. JULI 2024 KL. 15.00 Østjyllands Politi opretter nu visitationszone i dele af Viby J efter flere episoder, der efter politiets opfattelse har rod i stridigheder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

5. juli 2024

Østjyllands Politi

Skud affyret i Viby i nat - Den mobile politistation kører ud

Østjyllands Politi modtog natten til fredag anmeldelse om, at der var afgivet skud på en adresse i Viby J.