Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

7. oktober 2020 08:44

Kvinde dræbt i færdselsuheld - politiet efterlyser vidner

En 23-årig kvinde er tirsdag eftermiddag blevet dræbt ved et færdselsuheld i krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej i Åbyhøj. Østjyllands Politi efterlyser vidner til uheldet.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Tirsdag kl. 15.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et alvorligt færdselsuheld i krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en kvindelig fodgænger var blevet ramt af en bil. Det stod hurtigt klart, at den 23-årige kvinde, der var blevet ramt af bilen, havde fået alvorlige skader, og hendes liv stod ikke til at redde. Hendes pårørende er underrettet.

Den 27-årige, mandlige fører af den bil, der påkørte kvinden, er blevet anholdt og er i øjeblikket ved at blive afhørt til sagen, ligesom en bilinspektør er tilkaldt for at undersøge uheldsstedet nærmere. 

Østjyllands Politi vil dog meget gerne høre fra vidner til uheldet med henblik på at få klarlagt de nærmere omstændigheder. Hvis du så, hvad der skete før, under og efter den 23-årige kvinde blev ramt af bilen, så vil politiet meget gerne høre fra dig på telefon 114. 

Trafikken er fortsat påvirket, da uheldsstedet ikke kan passeres i nordgående retning. Den nordgående trafik bliver derfor ledt udenom, mens den sydgående trafik ikke er påvirket. Tidshorisonten er pt. ukendt, men det vil blive meldt ud via twitter, når der åbnes for trafikken.
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

25. april 2024

Østjyllands Politi

Kvalificeret brandstiftelse gav flere års fængsel

Retten i Randers har torsdag idømt en 17-årig ung mand tre års fængsel for i oktober sidste år at have sat ild til en ejendom på Vissingvej i Hadsten. Brandstiftelsen medførte overhængende fare for andre personer, da de måtte forlade stedet, mens bygningen nedbrændte.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Skole evakueret efter bombetrussel – 16-årig anholdt

Elever og lærere på Elsted Skole i Lystrup blev omkring tirsdag middag evakueret til Lystrup Idrætscenter på grund af en telefonisk bombetrussel rettet mod skolen. Evakueringen foregik stille og roligt, og alle var hurtigt ude fra skolen.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at stjæle tasker fra ældre borgere

Retten i Aarhus har tirsdag idømt en 42-årig mand og en 34-årig kvinde fængsel for at have begået en lang række tasketyverier og røverier mod ældre kvinder. Overfaldene fandt sted i efteråret 2023 i flere forskellige aarhusianske bydele.