Spring til hovedindhold

Forslag

Byvandring på Nørrebro

Få en unik oplevelse når en pensioneret betjent viser rundt på Nørrebro

Byvandring

Oplev Nørrebro fra en ny vinkel, når en pensioneret politibetjent tager dig med ud i byrummet og lader gaderne være kulisser til fortællinger fra fortiden. Byvandringen er en blanding af kriminalsager, politiets historie, bydelens historie og betjentens egne erindringer – alt sammen med udgangspunkt i Nørrebro.   

 

En byvandring tager halvanden time og foregår på ”Det indre Nørrebro”. Der er tale om en tur på omkring 2,5 kilometer med en del stop undervejs.

Byvandringerne begynder og slutter ved Politimuseet, og såfremt museet er åbent, er der efterfølgende fri entré til museet. Museets åbningstider er tirsdag, torsdag, lørdag og søndag fra kl. 11.00 til kl. 16.00.

 

Byvandringerne tilbydes til såvel grupper som enkeltpersoner.

 

Gruppebyvandringerne, som bookes via Politimuseet, egner sig til virksomheder, organisationer, foreninger, klubber samt større familiegrupper, idet der som minimum skal betales for 10 deltagere.

 

For enkeltpersoner er der mulighed for at købe billetter via Billetto, der udbyder og administrerer disse ture i samarbejde med Politimuseet.

 
Byvandring på Nørrebro

Book en byvandring for en gruppe ved at skrive en mail til booking@politimuseum.dk med følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Antal personer

 

En byvandrer kan højst have 20 deltagere med på turen. Hvis der er mere end 20 deltagere, vil der være behov for to byvandrere. Her vil holdet blive delt i to grupper, men begge ture gennemføres dog på samme tid.

 

Mails til ovennævnte adresse besvares hurtigst muligt, men der kan være en smule ventetid.

 

Som udgangspunkt skal alle bookninger ske via e-mail, men der er mulighed for at komme i telefonisk kontakt med Politimuseet i åbningstiden på telefon 40 32 58 88.

 

Der opfordres til at bestille byvandringerne i god tid, da søgningen er stor – og som udgangspunkt skal der bestilles senest 10 dage før.

 

I forbindelse med en bookning vil du altid modtage en elektronisk bekræftelse, som kvittering for, at aftalen er gyldig.

 

Billetter til enkeltpersoner udbydes og administreres af Billetto.

Du finder de udbudte ture og bestiller billetter ved at følge linket her: Billetto

 

En byvandring tager halvanden time – og bør placeres inden for tiden mellem kl. 09.00 og kl. 19.00.

 

Ved en grupperundvisning betales 110 kroner pr. deltager.

 

Der betales som minimum for 10 deltagere svarende til 1.100 kroner, og der ydes ikke rabat på disse ture.

 

Betaling for gruppebyvandringer foregår udelukkende via en e-faktura, som sendes til den oplyste e-mailadresse 10 til 14 dage efter, at turen er gennemført. Det er således ikke muligt at betale før eller i forbindelse med byvandringen.

 

Ved betaling via EAN, skal dette nummer oplyses i forbindelse med bookningen.

 

Aflysning af byvandring skal ske pr. mail til booking@politimuseum.dk, minimum 5 hverdage før byvandringens afholdelse. Overskrides fristen, rekvireres det fulde beløb. Det er kun muligt at aflyse skriftligt pr. mail.

 

Afbestilling af en enkeltbillet sker ved henvendelse til Billetto.