Spring til hovedindhold

Forslag

Rundvisning på Politimuseet

Alle ugens dage er det muligt at få en rundvisning med en pensioneret betjent.

Politiskilt - rundvisninger

Dyk ned i politiets historie på en anderledes og spændende måde, når en pensioneret betjent fortæller om korpsets oprindelse i 1600-tallet, opgaver og udfordringer med opklaring og efterforskning gennem tiderne, samt nogle af danmarkshistoriens mest berømte og berygtede kriminelle. Betjenten vil i løbet af rundvisningen komme med anekdoter og små historier om oplevelser fra sin egen tid i korpset, hvilket gør rundvisningerne både personlige og enestående.    


Vores rundvisninger egner sig specielt godt til virksomheds- og firmaudflugter, personaleforeninger, veteran- og seniorklubber, der vil have en helt særlig kulturhistorisk oplevelse.

Rundvisning på politimuseet

Book en rundvisning for en gruppe ved at skrive en mail til booking@politimuseum.dk


I denne mail skal der oplyses:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Det antal personer, der skal deltage i rundvisningen (maks. 25 pers. pr. hold inkl. rundviser. I alt kan der godt være 50 pers., men så deles grupperne i to)

Mails besvares kun en gang om ugen, hvorfor der kan forekomme en smule ventetid. 

 

Spørgsmål vedrørende rundvisninger kan ske telefonisk på: 4032 5888.

Booking skal ske minimum 10 dage før den ønskede dato.

 

Bemærk venligst, at du/I skal have modtaget en skriftlig bookingbekræftelse, før aftale om rundvisning er gyldig. Tjek altid bookingbekræftelsen grundigt igennem.

 

Tag med på rundvisning på Politimuseet med professor Henrik Stevnsborg, der vil dykke ned i dansk politis dramatiske historie fra oprettelsen i 1682 og frem til nutidens politi. 

 

Rundvisningen tager ca. halvanden time, hvorefter der i ca. en halv time vil være fri adgang til Politimuseets samlinger. 

 

Du booker rundvisningen via Billetto

 

 

Politimuseet tilbyder årligt en række rundvisninger for enkeltpersoner.

Se mere her

En rundvisning tager 2 timer.

Det er kun muligt at booke rundvisninger uden for Politimuseets åbningstid.

 

Du kan booke:

  • Mandage, onsdage & fredage i tidsrummet kl. 8.00 - 20.00. 
  • Tirsdage, torsdage, lørdage og søndage i tidsrummet kl. 9-11 og kl. 16-18. 

 

En rundvisning koster 60 kr. pr. person og 550 kr. for en rundviser, dog har vi en minimumspris på 1.150 kr. i tilfælde af, at man bliver under 10 pers. Bemærk: Der gives ikke rabat på entréprisen i forbindelse med rundvisninger.

Betaling foregår udelukkende via e-faktura. E-fakturaen bliver sendt til den mailadresse, der er oplyst ved bookingen og bliver sendt 7-10 dage EFTER rundvisningen har fundet sted. Det er IKKE muligt at betale via dankort eller kontant ved rundvisningen start.

 
Aflysning af rundvisninger skal ske pr. mail til booking@politimuseum.dk, minimum 5 hverdage før rundvisningens afholdelse. Overskrides fristen, rekvireres det fulde beløb. Det er kun muligt at aflyse skriftligt pr. mail.

Er man flere end 25 personer skal gruppen deles mellem 2 omvisere, disse rundvisninger kan kun finde sted udenfor museets åbningstider, dvs. mandag, onsdag, fredag eller lørdag. Alternativt kan rundvisningerne finde sted tirsdag, torsdag eller søndag efter 16.00.

Forslag