Spring til hovedindhold

Forslag

Rigspolitiet

Nyhed

25. marts 2020

Invitation: Myndighedsfælles pressebriefing i Eigtveds Pakhus klokken 16:00

En række myndigheder vil i eftermiddag klokken 16.00 afholde pressebrief med status på situationen vedrørende coronavirus/covid19.

Coronavirus/covid-19 med fællesmyndighedslogo

Foto: CDC Foto: CDC

Deltagere ved dagens pressebriefing:

• Justitsminister Nick Hækkerup 
• Direktør Erik Brøgger, Udenrigsministeriets Borgerservice 
• Direktør Søren Brostrøm, Sundhedsstyrelsen
• Rigspolitichef, Thorkild Fogde

Pressen har kun adgang ved fremvisning af gyldigt pressekort.

Myndighederne vil som udgangspunkt på daglig basis i hverdagene fra kl. 14.00 -14.30 afvikle fælles pressebrief vedrørende coronavirus/covid19. Det vil foregå i Eigtveds Pakhus. Bemærk at tidspunktet i dag er rykket til kl. 16:00. 

Der udsendes daglig invitation med tid og sted. Der udsendes også meddelelse ved aflysning.

Bemærk!
Som følge af de nye restriktioner på forsamlinger over 10 personer, vil de myndighedsfælles pressebrief fremover afvikles på en måde, som sikrer reglernes overholdelse. Det betyder bl.a., at spørgsmål fra journalister til panelet stilles via videolink. Der vil være personale til stede, som vil vejlede om de nye procedurer. Kom gerne i god tid. Vi håber på jeres forståelse.

 

Pressekontakt

Tlf.: 4174 0440
E-mail: presse@rigspoliti.dk

Pressekontakt

Tlf.: 4174 0440
E-mail: presse@rigspoliti.dk

Flere nyheder

8. april 2020

Rigspolitiet

Nu kan politiet forbyde ophold et sted

Politiet har nu mulighed for at forbyde ophold på offentlige steder, hvis personer er for tæt på hinanden, og et påbud om at forlade stedet ikke skønnes at have effekt. Det nye forbud vil indgå som en overvejelse i politiets daglige coronaindsats – også i påsken, siger rigspolitichefen.

7. april 2020

Rigspolitiet

Rigspolitiet indskærper praksis efter fejl i personregistreringer

Rigspolitiet har identificeret sagsbehandlingsfejl i såkaldte identitetssammenlægninger i politiets sagsstyringssystem, POLSAS. Det betyder, at personer fejlagtigt er blevet registreret på sager, som de ikke har været involveret i. Politiet har derfor nedsat en arbejdsgruppe, som skal sikre, at alle fejl rettes. Derudover indskærpes praksis for registrering over for alle politikredse, ligesom tilsynet hermed styrkes.

4. april 2020

Rigspolitiet

Spred dine påskeindkøb

For at undgå kødannelser og mange mennesker samles på et sted anbefaler politiet, at man gør brug af dagligvarebutikkernes forlængende åbningstider hen over påsken.

Afvis cookies