Spring til hovedindhold

Forslag

Rigspolitiet

Nyhed

3. marts 2020 20:51

Få et overblik myndighedernes information om coronavirus på politi.dk

På politi.dk kan du nu nemmere få et overblik over myndighedernes information om coronavirus.

På grund af den særlige situation med coronasmittede personer i Danmark og et derfor øget behov for information til borgerne, gør vi det nu nemmere at få et overblik over myndighedernes information i relation til coronasmitten og de afledte effekter heraf.

 

En bred vifte af myndigheder har den seneste tid arbejdet løbende på at håndtere smitten og på at besvare de spørgsmål, som naturligt melder sig. 

 

På politi.dk har vi samlet links til de forskellige myndigheder. Her kan du nemt få et overblik over, hvor du skal henvende dig, og hvor du kan finde yderligere information. 

 

Få overblik over myndighedernes information 

Kontakt en pressemedarbejder i Rigspolitiet

Pressetelefon: 4174 0440

E-mail: presse@politi.dk

12. november 2023

Rigspolitiet

Vis hensyn overfor skolepatruljerne

For høj hastighed, uopmærksomhed og aggressiv adfærd er bare nogle af de ting landets skolepatruljer oplever, når de dagligt passer på deres venner ved skolevejene, og det er en adfærd, der skaber utryghed.

8. november 2023

Rigspolitiet

Politiet har underskrevet kontrakt om indkøb af ny pistol

I den seneste flerårsaftale er politiet blevet tilført økonomiske midler til over en årrække at udskifte sin våbenplatform. Som det første er der nu indgået aftale med CT Solutions om leverance af politiets nye tjenestepistol, SIG Sauer P320.

2. november 2023

Rigspolitiet

Politiet på spirituskontrol

Politiet afholder spiritus- og narkokontrol i forbindelse med "J-dag". Kontrollerne løber fra fredag den 3. november til og med søndag den 5. november.