Spring til hovedindhold

Forslag

Bestil en it-ekspert til din virksomhed

Du kan anmode politiet om at holde et oplæg for din brancheforening, erhvervsnetværk e.l. om it-sikkerhed for små og mellemstore virksomheder. Oplægget er et tilbud fra NC3 Erhverv, der er et landsdækkende virksomhedsrettet forebyggelseskoncept under Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center.

Oplysninger om din bestilling

Feltet er påkrævet. Feltet er påkrævet.

Oplysninger om afholdelsessted

Oplysninger om bestiller

En betjent vil kontakte dig inden 14 dage fra din henvendelse. Der kan være henvendelser, som politiet - efter en konkret vurdering - ikke vil kunne imødekomme.

Errors.FieldRequiredGoogleReCaptcha

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.
Om NC3Erhverv

NC3Erhverv er et virksomhedsrettet forebyggelseskoncept, hvis formål er at højne it-sikkerhedsbevidstheden blandt primært små og mellemstore virksomheder i Danmark.

 

NC3Erhverv tilbyder:

 

  • Oplæg for virksomheder i netværk, brancheforeninger e.l. bestående som hovedregel af 15 deltagere eller flere.
  • Informationsmateriale til virksomheder med relevant indhold.
  • Direkte kommunikation mellem virksomheder og it-forpost ved konkrete spørgsmål om it-kriminalitet.

NC3Erhverv hører under Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3) og er repræsenteret i politikredsene af eksperter med enten en ingeniør- eller en ingeniørlignende baggrund. Det gør dem i stand til at rådgive og vejlede virksomheder inden for it-relateret kriminalitet.

 

It-eksperterne fungerer som lokale kontaktpersoner, som yder vejledning ved konkrete henvendelser fra virksomheder i den pågældende politikreds, og det er dem, der holder oplæggene i virksomhedsnetværk, -foreninger o.l. efter en indledende samtale og koordinering.

NC3Erhverv henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

 

Som repræsentant for en virksomhed kan du tilmelde dig en mailingliste, så vi kan sende dig information, såfremt der skulle dukke nyheder op. NC3 er ikke vært for egne arrangementer, men du kan bestille en af vores it-ekspert til at holde oplæg i dit virksomhedsnetværk e.l.

 

Kontakt NC3Erhverv

Kontakt NC3Erhverv ved at sende en mail til forebyggelsessekretariatet: pol-nc3-erhverv@politi.dk

Hvis du indsender personoplysninger

Forslag