Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

2. december 2022 14:14

Årsag til brand i Rødekro blev ikke fastlagt

Politiet vil tale med nabo til brandtomten

De brandtekniske undersøgelser efter en brand mandag aften på Foldingbrovej 2 i Rødekro kastede ikke yderligere lys over årsagen til branden. Da huset var helt nedbrændt og der er brugt kran under slukningsarbejdet, er det stadig uvist, hvordan branden er opstået.
 
Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter efterforskningen og vil blandt andet tale med en nabo til brandtomten, der til medier har udtalt, at have anmeldt flere tilfælde af ”lyssky aktiviteter” på stedet og at han mistænker branden for at være påsat.
 
Syd- og Sønderjyllands Politi har siden 1. marts 2020 modtaget fire anmeldelser vedrørende adressen. I maj 220 oplyste en anmelder, at der lå stjålne knallerter på stedet, hvorefter en patrulje blev sendt dertil. I juli fik politiet en anmeldelse om, at der foregik noget mistænkeligt på adressen. Der var dog intet på stedet, da patruljen kom frem.  I februar og oktober 2021 blev det ligeledes anmeldt, at der skulle var blevet set personer på stedet.
 
”Vi tager sagen alvorligt og efterforsker den, så vi får undersøgt alle de forhold, der eventuelt kan bringe klarhed over brandårsagen og vi vil gerne høre fra borgere, der kan have oplysninger i sagen", siger vicepolitiinspektør Henning Marcussen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

 

Kan du hjælpe politiet, så ring 1-1-4.
 
Syd- og Sønderjyllands Politi er i dialog med Aabenraa Kommune om sagen.

 

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

Flere nyheder

27. januar 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Færdselspolitiet gennemfører særlig indsats i næste uge med fokus på skolepatruljerne

Indsatsen sker i forbindelse med kampagnen ”Den sureste uge,” fra Sikker Trafik, der hylder og anderkender skolepatruljerne for deres indsats.

27. januar 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

EOD næsten færdige med at afsøge område ved Sdr. Hygum

EOD har ind til nu fundet en del metalskrot samt magnetiske sten i jorden, men ingen metaldele eller andet, der indikerer, at der skulle være bomber i området. De sidste undersøgelser bliver sat i gang i løbet af foråret.

27. januar 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Bedre rammer for Udlændingekontrolafdeling Vest i Padborg

Efter en omfattende om- og tilbygning af UKA Vest indbyder Syd- og Sønderjyllands Politi borgerne til indvielse torsdag den 2. februar 2023.

Forslag