Spring til hovedindhold

Forslag

Politiet ønsker festlig og sikker afvikling af DHB

Motor Sport Sønderjylland afvikler arrangementet Danmarks Hurtigste Bil (DHB) på Padborg Park i weekenden. Politiet er til stede.

Når Motor Sport Sønderjylland i weekenden afvikler arrangementet Danmark Hurtigste Bil (DHB) på Padborg Park, vil Syd- og Sønderjyllands Politi være med. 

 

”Når så mange mennesker og biler samles, så er politiet naturligt til stede. Vores opgave er at være i dialog med deltagere og gæster og sikre ro og orden, så alle kan få en god oplevelse, ligesom vi sørger for at sikkerheden er i orden omkring hele arrangementet”, siger politiinspektør Tage Jehn.

 

DHB er Danmarks største bilfestival, hvor der vil være ræs, dækafbrænding, kåring af Danmarks flotteste bil og forskellige shows. 

 

”Vi er i god dialog med arrangørerne og vil gøre vores til at det bliver en festlig og fornøjelig begivenhed. Vi regner med, at deltagerne møder op i lovlige køretøjer og overholder hastighedsgrænserne, men vi vil være i området hele weekenden for at sørge for trafiksikkerheden. Vi gennemfører kontroller for at sikre, at der ikke er køretøjer i området, der kan være til fare i trafikken, ligesom vi også vil  gennemføre hastighedskontroller,” siger politiinspektør Tage Jehn.

 

Portene til Padborg Park åbnes officielt torsdag den 25. maj og arrangementet slutter søndag den 28. maj.


Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

6. maj 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

24-årig mand anholdt og afhørt

Syd- og Sønderjyllands Politi fik i weekenden en anmeldelse om voldtægt i Vojens

3. maj 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Vidner søges: Har du set formodet gerningsmand mistænkt for bedrageri?

Torsdag blev flere ældre borgere udsat for bedrageri i henholdsvis Nordborg, Guderup, Sønderborg og Hørup. Politiet søger vidner.

2. maj 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi øger sikkerheden til søs med egen båd

Syd- og Sønderjyllands Politi har fået egen båd til at foretage patruljer til søs