Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

24. januar 2019 12:27

Formodet gerningsmand til serie af blufærdigheds krænkelser i Esbjerg anholdt

En snes kvinder i Esbjerg har det seneste par måneder oplevet, at en mand cykler op til dem og beføler dem. Nu mener politiet have anholdt gerningsmanden.

Syd- og Sønderjyllands Politi har igennem et par måneder modtaget i alt cirka 20 anmeldelser fra kvinder i Esbjerg, der har fået deres blufærdighed krænket.

Mønsteret og beskrivelsen af gerningsmanden har været det samme fra gang til gang: En mand cykler op bag kvinderne i det centrale Esbjerg og befamler dem. I enkelte tilfælde er manden fulgt efter kvinder og har kontaktet dem.

I går onsdag, modtog vi en tilsvarende anmeldelse kl. 22.41 fra Nørregade ved Sjællandsgade i Esbjerg, hvor den nu anholdte cyklede op bag en 18-årig kvinde, der gik på fortovet. Manden greb fat i kvinden. 

Kort efter anholdt en patrulje en mand, der svarede til det signalement, som den 18-årige kvinde havde givet til politiet. Kvinden har efterfølgende genkendt manden.

Tidligere på ugen blev en anden mand anholdt – også for at have blufærdighedskrænket en kvinde, men den nu anholdte anses af politiet for at være den, der har stået bag de mange andre krænkelser.

Manden er en 28-årig syrisk asylansøger, der bor i Esbjerg-området. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg klokken 13.30.
 
 

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

Flere nyheder

5. august 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet er klar til skolestart

I de kommende uger begynder mange børn i skole. I den forbindelse tjekker politiet adfærd i trafikken, hastighed og brug af seler.

3. august 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet eftersøger to personer der er undveget fra Renbæk Fængsel

Der er tale om to mænd på 26 og 27 år, der undveg fra fængslets åbne afsnit tirsdag middag.

1. august 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet efterforsker mistænkeligt forhold i Esbjerg

En 55-årig kvinde er indlagt på sygehus og er alvorligt tilskadekommen, mens en 58-årig mand er anholdt i sagen.

Forslag