Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

25. september 2019

Mand anmelder bid af ulvelignende dyr

DNA-prøver skal afdække, hvorvidt der har været tale om en ulv, en hund eller et andet dyr.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog tirsdag aften klokken 21.49 anmeldelse om, at en 26-årig mand fra Hjelmrode i Aabenraa Kommune var blevet bidt i buksebenet af et større, ulvelignende dyr og havde pådraget sig rifter i læggen.

Hændelsen fandt sted nær anmelderens have. Manden var gået ud i området for at se, hvad der var sket, efter at hans hund var blevet skræmt.
Her stødte anmelderen på dyret, som han beskriver som ulvelignende, cirka 70 - 80 centimeter høj, havde grå/hvid farve og et stort hoved.
Dyret bed derefter manden kortvarigt i buksebenet. Den 26-årige sparkede derefter dyret, der løb fra stedet.

Politiet har taget DNA-prøver fra rifterne i læggen. Prøverne skal afdække, hvorvidt der har været tale om en ulv, en hund eller et andet dyr. For nuværende er det ikke muligt at oplyse noget om, hvornår resultaterne fra prøverne vil foreligge.

Måtte nogen i lokalområdet have kendskab til, at der har været en større hund løs i området tirsdag aften, bedes man kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4. 

Syd- og Sønderjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger til pressen om hændelsen, men henviser til den relevante fagmyndighed, Miljøstyrelsen.

Pressekontakt

Helle Lundberg

E-mail: hml002@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Flere nyheder

12. november 2019

Syd- og Sønderjyllands Politi

Kun en øvelse: Tre timers blå blink på sygehuset

Medarbejdere fra politi, brandvæsen, sygehus, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet er tirsdag aften i gang med en stor øvelse i og ved Esbjergs nye sygehusbyggeri

9. november 2019

Syd- og Sønderjyllands Politi

Rumæner udleveret og dømt for tricktyverier

Den 55-årige mand blev ved Retten i Sønderborg idømt fire måneders ubetinget fængsel samt udvisning for to tricktyverier og databedrageri.

6. november 2019

Syd- og Sønderjyllands Politi

Voldtægt i Haderslev anmeldt

19-årig mand anholdt

Afvis cookies