Spring til hovedindhold

Forslag

Obduktion har vist, at 58-årig blev ramt af bil

Trafikdræbt mand i Nordborg blev formodentlig ramt af et sidespejl. Politiet søger efter føreren af bilen. Han beskrives som 25-30 år gammel.

Den 58-årige mand fra Nordborg-området, der tirsdag klokken 10.24 blev fundet død på Ringvej i Nordborg er ramt af en bil.

Det har obduktionen af manden vist. Den 58-årige er formodentlig blevet ramt af bilens sidespejl. Slaget har givet den 58-årige hovedskader, som han er død af i løbet af meget kort tid.

Den bil, der har ramt manden beskrives om en grålig ældre SUV-lignende bil på størrelse med en Suzuki Grand Vitara. Den blev ført af en yngre mand, formodentlig mellem 25 og 30 år gammel, lys i huden og muligvis iført en hvid T-shirt.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne i kontakt med alle, der mener at vide, hvor bilen er eller hvem, føreren kan være. Hvis man samme dag har set en lignende bil i området, vil vi også gerne høre om det.  Man kan ring på telefon 114 til politiets servicecenter.

Mediernes kontaktperson er John Weber Pedersen tlf. 61 16 08 32

Pressekontakt

Helle Lundberg

E-mail: hml002@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Flere nyheder

25. maj 2020

Syd- og Sønderjyllands Politi

To polske mænd varetægtsfængslet for groft hæleri af cykler

De to mænd blev stoppet i en lastbil nær Padborg med 32 cykler, hvoraf flere er meldt stjålet.

19. maj 2020

Syd- og Sønderjyllands Politi

Transit gennem Danmark til og fra Sild er ikke tilladt

Tyske statsborgere, der ankommer til den dansk-tyske grænse med ønske om at komme til Sild via færgen fra Rømø, vil blive afvist, hvis man ikke har et anerkendelsesværdigt formål med sin indrejse til Danmark.

19. maj 2020

Syd- og Sønderjyllands Politi

To års fængsel i sag om doping og lægemidler

En 42-årig mand fra Sønderborg har erkendt sig skyldig i blandt andet besiddelse af en større mængde dopingenheder og lægemiddelpiller.

Afvis cookies