Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

26. februar 2021 14:22

To personer anholdt på fersk gerning og sigtet for indbrud i Ølgod

Ved en ransagning af et køretøj fandt politiet desuden koster fra yderligere et indbrud.

Syd- og Sønderjyllands Politi har sigtet en 27-årig mand og en 18-årig kvinde for henholdsvis indbrud og medvirken til indbrud i Ølgod, hvor de to personer blev anholdt på fersk gerning tidligt fredag morgen.

En patrulje blev i første omgang opmærksom på et køretøj med stjålne nummerplader i Vestergade i Ølgod, hvorefter betjentene anholdt de to personer i forbindelse med et indbrud hos en erhvervsdrivende i nærheden.

Ved en ransagning af køretøjet fandt politiet desuden koster fra yderligere et indbrud på en skole, hvor der blev stjålet kontanter og elektronik.

Den 27-årige mand erkender de to indbrud, mens den 18-årige kvinde nægter medvirken.

 

Begge er løsladt efter endt afhøring, og der venter nu et retligt efterspil for den 27-årige mand, mens sigtelsen er opretholdt for den 18-årige kvindes vedkommende.

Pressekontakt

Helle Lundberg

E-mail: hml002@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Flere nyheder

16. april 2021

Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi styrker indsatsen i sager om vold i nære relationer, voldtægt, stalking og æresrelaterede forbrydelser

Som et led i Folketingets flerårsaftale skal der oprettes et særligt team i alle politikredse, der skal forbedre sagsbehandlingen på området. I Syd- og Sønderjyllands Politi skal der ansættes to civile medarbejdere til formålet.

16. april 2021

Syd- og Sønderjyllands Politi

44-årig mand idømt fængsel og udvisning for bestandig for vold og trusler mod politiet og ulovlig våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder

Den 44-årige har under sagen nægtet sig skyldig og tog betænkningstid i forhold til anke. Yderligere to personer blev dømt i sagen ved dagens retsmøde.

16. april 2021

Syd- og Sønderjyllands Politi

To personer fremstilles i grundlovsforhør for grov vold mod 18 måneder gammelt barn

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre.