Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

20. november 2020 12:07

Politiet søger vidner til færdselsuheld i Esbjerg

To køretøjer med relation til bandemiljøet i Esbjerg kørte ind i en tredje personbil i krydset Degnevej – Spangsbjerg Møllevej i Esbjerg. Motivet er ukendt, og der skete udelukkende materiel skade.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog torsdag klokken 16.09 anmeldelse om et færdselsuheld i krydset Degnevej – Spangsbjerg Møllevej i Esbjerg, hvor der udelukkende skete materiel skade.

Ifølge politiets efterforskning er der tale om, at to køretøjer kører ind i en tredje personbil i krydset.

Det står desuden klart, at de to køretøjer har relation til Esbjergs bandemiljø. Men på nuværende tidspunkt kan politiet ikke fastslå motivet til hændelsen.

Det ene køretøj kørte fra stedet og blev senere fundet på Egekrattet, hvor en eller flere personer havde forladt bilen, mens det andet køretøj fik motorproblemer efter færdselsuheldet, hvorefter flere personer flygtede fra bilen. 

Borgeren i den påkørte bil, en 72-årig mand fra Esbjerg, har ikke relation til noget kriminelt miljø.

Syd- og Sønderjyllands Politi har på baggrund af hændelsen øget den tryghedsskabende patruljering i dele af Esbjerg by, lige som hændelsen fortsat bliver efterforsket.

Syd- og Sønderjyllands Politi søger fortsat vidner til hændelsen. De er velkomne til at kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.

Mediernes kontaktperson er politiinspektør Jeppe Kjærgaard, Syd- og Sønderjyllands Politi. Kommunikationsenheden, telefon 56 42 25 04, kan formidle kontakt.
 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

19. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Har du set manden eller voldsepisode på King George 7. februar 2024?

Politiet søger vidner og hjælp til at identificere mulig gerningsmand.

18. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Bedrageri: Genkender du denne gerningskvinde?

OBS! Kvinden er identificeret og billederne er derfor fjernet Syd- og Sønderjyllands Politi beder borgerne om hjælp i forbindelse med 5 anmeldelser om bedrageri i henholdsvis Nordborg, Sønderborg midtby og Aabenraa.

17. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

38-årig kvinde idømt behandlingsdom

En domsmandsret i Sønderborg idømte i dag en 38-årig kvinde en behandlingsdom