Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

22. februar 2024 07:00

To unge er sigtet i sagen om vold mod 15-årig bag vandtårnet

De to sigtede er en 16-årig og en 17-årig ung mand.

En 16-årig og en 17-årig ung mand er sigtet for at have overfaldet en 15-årig ung mand bag vandtårnet i Esbjerg den 23. december.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi har siden anmeldelsen om voldsepisoden taget sagen alvorligt og efterforsket intenst. Heriblandt afhørt en stor del af de unge mænd, der var til stede ved vandtårnet og så episoden.

 

Parterne havde aftenen forinden haft en uoverensstemmelse, som eskalerede til overfald på den 15-årige, da parterne mødtes igen dagen efter.

 

Den unge mand, der var udsat for overfaldet, pådrog sig heldigvis ingen behandlingskrævende skader på kroppen ved overfaldet.

 

Flere af de personer, der overværede overfaldet, optog desuden episoden på video og delte optagelserne på sociale medier. Politiet er i besiddelse af disse videoer.

Efterforskningen af overfaldet har haft højeste prioritet, og derfor fortsætter video-delen af efterforskningen nu. Den skal klarlægge, om der er grundlag for at rejse sigtelse mod de personer, som har videreformidlet en video af overfaldet.

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

19. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Har du set manden eller voldsepisode på King George 7. februar 2024?

Politiet søger vidner og hjælp til at identificere mulig gerningsmand.

18. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Bedrageri: Genkender du denne gerningskvinde?

OBS! Kvinden er identificeret og billederne er derfor fjernet Syd- og Sønderjyllands Politi beder borgerne om hjælp i forbindelse med 5 anmeldelser om bedrageri i henholdsvis Nordborg, Sønderborg midtby og Aabenraa.

17. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

38-årig kvinde idømt behandlingsdom

En domsmandsret i Sønderborg idømte i dag en 38-årig kvinde en behandlingsdom