Spring til hovedindhold

Forslag

Politiet fortsætter tryghedsskabende patruljering

Politiet har siden et forsøg på manddrab i Esbjerg haft ekstra fokus på trygheden i byen

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter den tryghedsskabende indsats, der blev sat i værk efter et forsøg på manddrab fredag den 24. maj i centrum af Esbjerg.

 

Straks efter, at en 27-årig mand ved 20.30-tiden var blevet overfaldet og stukket med kniv, indledte politiet ud over en massiv efterforskning også en omfattende tryghedsskabende indsats i byen, herunder med flere tryghedsskabende patruljer. Indsatsen blev i dagene efter fulgt op med, at politifolk var i området med den mobile politistation for at tale med borgere og svare på spørgsmål.

 

”Vi har fortsat ekstra patruljer i byen for at sikre borgernes tryghed. Man behøver ikke blive bekymret, hvis man oplever, at der er mere politi i byen end normalt. Vores tilstedeværelse skyldes udelukkende, at vi har fokus på trygheden i byen”, siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov, der er leder af Områdecenter Nordvest.

 

Den tryghedsskabende indsats fortsætter med tryghedsskabende patruljer i hele byen i en periode, ligesom den mobile politistation kan tages i brug efter behov.

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

1. juli 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Tyve har brudt ind i flere biler i Vejen

Politiet besøger tirsdag de berørte områder med Den Mobile Politistation og opfordrer borgerne til at tjekke videoovervågning ​

29. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi fik anmeldelse om afdød person på stranden

Politiet har en formodning om, at der er tale om en tysk turist ​

28. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

25-årig mand fundet skyldig i forhold til alle 27 piger i omfattende sag om overgreb

Tiltalte er kendt skyldig i 62 af de 65 forhold, han var tiltalt for.