Spring til hovedindhold

Forslag

Tyve har brudt ind i flere biler i Vejen

Politiet besøger tirsdag de berørte områder med Den Mobile Politistation og opfordrer borgerne til at tjekke videoovervågning

Syd- og Sønderjyllands Politi har efter en række indbrud i biler Vejen i sidste uge, nu modtaget yderligere 12 anmeldelser om tyveri fra personbiler i Vejen. Tyverierne er begået natten til søndag, hvor gerningspersonerne har skaffet sig adgang til bilerne ved at knuse en siderude og i langt de fleste tilfælde stjålet småting. Indbruddene har især fundet sted i området omkring Bakkegårdsparken, men også Lærkevej og Grønvangen er berørt.

 

”Vi tager sagen alvorligt og vil i den kommende tid øge patruljeringen i området. Vi vil også meget gerne høre fra vidner, der måtte have set noget mistænkeligt, ligesom vi opfordrer folk til at gennemse deres videoovervågning fra området,” siger politikommissær Dennis Holst, der er leder af politiet i Vejen.

 

Har man adgang til videoovervågning fra biler eller ejendomme i området, opfordrer politiet til at man ser det igennem. Tyverierne har fundet sted imellem lørdag aften klokken 23.00 og søndag morgen klokken 04.00.

 

”Vi havde i sidste uge en række tilsvarende indbrud med samme fremgangsmåde og er meget interesseret i at høre fra borgerne. Hvis man er i tvivl, om man har oplysninger af relevans, skal man hellere ringe til os end lade være,” lyder opfordringen fra politikommissær Dennis Holst.

 

Politiet besøger i morgen, tirsdag, de berørte områder med Den Mobile Politistation og opfordrer alle til at komme forbi til dialog eller med oplysninger i sagen. Du finder Den Mobile Politistation på parkeringspladsen ved Lærkevej 31A i Vejen fra klokken 14-15, på parkeringspladsen ved Lærkevej 9 fra 15-16. Mellem klokken 16 og 17 er den mobile politistation på P-pladsen ud for Bakkegårdsparken 25 og fra klokken 17 til 18 finder du den på parkeringspladsen ved Skrænten 76 i Vejen.

 

Kan du hjælpe politiet med oplysninger eller videoovervågning, så læg vejen forbi Den Mobile Politistation i morgen eller ring til politiets servicecenter på telefon 1-1-4.

 

Politiet opfordrer til at du tømmer din bil for værdier og sikrer dig mod indbrud i bilen:

•                          Lås alle døre og rul vinduerne op. Husk også soltag og trækruder

•                          Tøm bilen for værdier som eksempelvis telefon, computer og solbriller

•                          Åbn handskerummet, så det er tydeligt at se udefra, at der ikke er noget at komme efter

•                          Har du et bagagerum, hvor man ikke kan se ind udefra, så brug det – og ikke kabinen til opbevaring. Kan man kigge ind, så fjern bagagerumsdækket, så det er tydeligt at se udefra, at der ikke er noget at komme efter.

•                          Parker gerne et sted med masser af trafik, lys og eventuelt videoovervågning

 

Ring til politiet på 1-1-4, hvis du ser noget mistænkeligt. Ring 1-1-2, hvis der er indbrud i gang.

 

Læs mere: https://stopindbrud.dk/mine%20-ting/min-bil/

 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

29. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi fik anmeldelse om afdød person på stranden

Politiet har en formodning om, at der er tale om en tysk turist ​

28. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

25-årig mand fundet skyldig i forhold til alle 27 piger i omfattende sag om overgreb

Tiltalte er kendt skyldig i 62 af de 65 forhold, han var tiltalt for.

28. juni 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Mindreårig pige udsat for blufærdighedskrænkelse - hjælp politiet med at finde gerningsmanden

Politiet søger vidner, der har set manden onsdag morgen.